Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Krakkó 1 2 3 4 5 6 Krakkó2

Buszos utazás

Lengyelország / Krakkó És Környéke / Lengyel Barangolás

Lengyel Barangolás - BUSZOS UTAZÁS -2018.09.27-2018.09.30. / 4 nap 3 éjszaka

Utazás:

autóbusszal

Szállás:

Lengyel Barangolás .

Ellátás:

reggeli.

Egyéb információk:

1. nap: Budapest-Besztercebánya-Árvaváralja-Krakkó
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Utunk során megállunk Besztercebányán, ahol kb. két órát sétálunk a városban és megtekintjük a legfőbb látnivalókat. A városnézés után továbbutazunk Európa egyik legszebb várkastélyához, Árva Várához. Itt is tartunk egy kis pihenőt, így lehetőség adódik körbesétálni a várat és gyönyörködni a csodás kilátásban. Majd Krakó irányába folytatjuk utunkat, ahol az esti órákban elfoglaljuk szállásunkat.

2. nap: Krakkó és a Wawel
Reggeli után busszal beutazunk Krakkó belvárosába, ahol először a Wawel részeit, a székesegyházat és a királyi palotát tekintjük meg. Ezután pedig helyi idegenvezetőnk kalauzolásával 4 órás városnézés keretein belül közelebbről megismerkedünk Krakkó nevezetességeivel. A nap fennmaradó részében szabad programként folytatható a város megismerése, majd este közösen busszal, visszautazunk a szállodához.

3. nap: Wieliczka sóbánya és Auschwitz fakultatív program lehetőség
Reggeli után lehetőség nyílik fakultatív program keretein belül ellátogatni az auschwitzi emlékmúzeumba, ahol a helyszín megtekintése vezetett túrával történik (a program min. 20 fő jelentkezése esetén indul). Amint a fakultatív programot választott barangolók a délutáni órákban visszaérkeznek a szállásra, közösen elutazunk az egyik legrégebbi, ma is látogatható sóbányába, Wieliczkába. A vezetett túra után visszatérünk szállodánkba, Krakkóba.

4. nap: Krakkó-Zakopane-Zólyom-Budapest
Reggelit követően búcsút intünk Krakkónak, majd a Tátra lengyel részének igen népszerű üdülőhelyének irányába, Zakopane fele folytatjuk utunkat. Zakopaneban nagyobb pihenőt tartunk, kb. 3 órát töltünk a városban, így bőven lesz időnk, hogy a lengyel kultúrát, építészetet, művészetet még jobban megismerhessük. Hazafele utunkon még egy kisebb megállót teszünk Zólyomban, majd a kis sétát követően a délutáni órákban indulunk vissza Budapestre. Érkezés várhatóan a késő esti órákban.

A csomagár tartalmazza:

utazást komfortos autóbusszal, szállást 3 csillagos szállodában reggelivel, magyar nyelvű csoportkísérőt végig az út során, sztornó biztosítást.

A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA: helyi közlekedés, fakultatív programot, belépőjegyeket (Krakkó városnézés kb. 25 PLN/fő a helyszínen fizetendő, Wieliczka sóbánya látogatás 7 800 Ft/fő irodánkban fizetendő), BBP biztosítást.

Minimum létszám: 40 fő.

Az utazást 40 fő alatt is indítjuk, akkor a részvételi díj:
36-39 fő jelentkezése esetén 58 800 Ft/fő
30-35 fő esetén 63 800 Ft/fő

A nyitva tartások függvényében a programokban illetve időpontjukban módosulások történhetnek.