Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Medence Pirates Bay Pirates Bay 2 Mobile Home Belső Indian Cölöp

SZLOVÉNIA

Szlovénia / Brezice Környéke / Catez Ob Savi

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Terme Čatež Üdülőközpont

Szállás információk:

Leírás: az egész évben kellemes éghajlatú üdülőközpont Čatež ob Savi városában fekszik a magyar határtól alig 150 kilométerre. A komplexum területén két különböző aquapark, a Winter Termal Riviera és a Summer Thermal Riviera (kültéri és beltéri medencékkel, élményelemekkel, vízi vidámparkkal, csúszdákkal, szaunákkal) található. Ezen kívül római-ír fürdőkkel ellátott egészség- és szépségközpontok, melyek kaszinóval és több étteremmel is várják a vendégeket.

Elhelyezés:
légkondicionált, modern stílusú mobile home-ban: 2+3 fő részére alkalmas kb. 34 nm-es. Felszereltség: két hálószoba, nappali konyhasarokkal, két fürdőszoba, TV, wifi, terasz.
Az ár tartalmazza: szállást önellátással, a Winter Termal Riviera vagy a Summer Thermal Riviera medencéinek használatát (maximum 6 db belépőjegy, napi 2 alkalmas belépéssel), a víz-, a fűtés-, az áram díját, ágynemű és törölköző használatot, végsőtakarítást.


Kalózöbölben, mesterséges tóra épített egyéni kialakítású cölöpházakban: 2+3 fő részére alkalmas kb. 25 nm-es. Felszereltsége: hálószoba + 1 pótágyazási lehetőség, 2 pótágy a tetőtérben, konyasarok étkezősarokkal, előtér, terasz. A vendégek az üdülőközpont közös fürdőszobáit használhatják.
Az ár tartalmazza: szállást önellátással, a Winter Termal Riviera vagy a Summer Thermal Riviera medencéinek használatát (maximum 5 db belépőjegy, napi 2 alkalmas belépéssel), ágynemű használatot, végsőtakarítást.

Indián sátor: 4 fő részére alkalmas sátor. Felszereltsége: 4 egyszemélyes ágy, asztal 4 székkel, konyhasarok, faasztal paddal, a vendégek az üdülőközpont közös fürdőszobáit használhatják.
Az ár tartalmazza: szállást önellátással, a Winter Termal Riviera vagy a Summer Thermal Riviera medencéinek használatát (maximum 4 db belépőjegy, napi 2 alkalmas belépéssel), ágynemű használatot, végsőtakarítást.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, éttermek, bár, cukrászda, napozó terasz, medencék, csúszdák, spa és wellness központ, bowling pálya, tenisz- és fallabda pálya, animáció, ingyenes wifi.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

AKCIÓ A KALÓZÖBÖLBEN:
10 % (04.15-07.07. és 08.25-10.14. között) minimum 3 éjszaka tartózkodás esetén

AKCIÓ AZ INDIÁN FALUBAN:
10 % (04.26-07.07. és 08.25-09.17. között) minimum 3 éjszaka tartózkodás esetén

Egyéb információk:

Parkolás: a komplexum saját parkolójában ingyenes.
Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 1,27 EUR/fő/éj, regisztrációs adó 1,5 EUR/fő, mobile home kaució100 EUR.
Minimum tartózkodás: a mobile home-ok esetében: 01.07-04.27, 05.02-06.23., 09.01-12.29 között 2 éj, 06.30-08.25. között 7 éj, egyébként 3 éj. A cölöpházak és az indián sátrak esetében: 2 éj, rövidebb tartózkodás esetén 10 % felár fizetendő.