Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7

ZETELAKA

Erdély / Székelyföld / Zetelaka

Régió/Környék:

Zetelaka, Székelyföld szívében, a Hargita lábánál a Küküllő partján terül el. A nagytöbbségében magyar nemzetiségűek lakta település a fakitermelés és a népi famegmunkálás központja, lakói a zsindelykészítéssel váltak híressé. Zetelakán és környékén rengeteg látnivalót érdemes felkeresni, ha itt járunk semmiképp se hagyjuk ki a székelyek szent hegyét, a Madarasi Hargitát, a közeli víztározót, Zete várát, valamint érdemes egy sétát tenni a faluban is, egyedülálló látványban gyönyörködhetünk a számos kézzel megmunkált székely kapuk által. Rengeteg programot kínálnak a helyi vendéglátók is, kipróbálhatjuk a hagyományos kenyér- és kürtőskalács sütést, lovas kocsizást, lovas szánozást, csónakázást, részt vehetünk madár- és vadlesen, horgászaton, kerékpár-, gyalog- és sítúrákon ismerhetjük meg a környék természeti értékeit, valamint betekintést nyerhetünk a népi mesterségekbe és hagyományos székely táncokba.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Olga Panzió

Szállás információk:

Leírás: a panzió Zetelaka központjától és a főúttól kb. 500 méterre helyezkedik el. A legközelebbi vasútállomás 12 kilométerre, valamint strand szintén 12 kilométerre található, élelmiszerbolt és étterem 500 méteren belül. A panzió udvarán még további két vendégház a Botond Ház és a Zsuzsi ház áll a vendégek rendelkezésére, így összesen 24 fő befogadására alkalmas.

Elhelyezés: az Olga Panzió 4 fős apartmanjában, mely két hálószobás, konyhasarokkal és saját fürdőszobával rendelkezik, valamint a Zsuzsi és Botond Ház kétágyas szobáiban. A vendégházakban az 5 db kétágyas szobához 3 fürdőszoba tartozik, valamint nappalival és konyhával rendelkeznek. A vendégházak szobái külön-külön is kivehetők, de a ház egyben is bérelhető.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: színes TV, idegenvezetés, programszervezés, kerti bútorok, grillezési és főzési lehetőség, kemence, gyermekjátékok, sporteszközök.

Ellátás:

Ellátás: önellátás vagy félpanzió

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: 10 éves korig 30%.
Felár: reggeli 1 000 Ft/fő/alkalom, ebéd vagy vacsora 2 300 Ft/fő/alkalom.

Egyéb információk:

Parkolás: garázsban vagy az udvaron ingyenes.