Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Példa Belső Alm Sommer Inzell Inzell

NÉMETORSZÁG

Németország / Bajorország / Inzell

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Inzell Apartman .

Szállás információk:

Inzell Bajorországban, Chiemgau és Berchtesgadener Land között a Chiemgauer-Alpok gyönyörű vonulatai és kristálytiszta tavai között megbújva őrzi falusias jellegét, bajor életformáját. A természetbarátok és az aktív kikapcsolódást kedvelők tipikus üdülőhelye, hiszen májustól egészen októberig heti rendszerességgel vezetett kirándulások és biciklitúrák, nordic - walking túrák várják az ide érkezőket. A szórakoztató és kulturális programok között találjuk a "Hütte-esteket", színházi előadásokat, vasárnapi- és templomi koncerteket, tradicionális falusi ünnepeket Inzell és környéke több mint 30 étteremmel, 150 kilométernyi túraútvonallal, 2000 km bicikli úttal várja a vendégeket. Látnivalók a környéken: Salzburg (30 km), Berchtesgaden / Königsee (45 km), Chiemsee (35 km), Salzkammergut (60 km).
Az ajánlatok bemutató jellegűek, Inzell és környékén található magánszállások, vendégházak, fogadók és apartmanok széles választékát foglalja magában.


Elhelyezés: 2-4 fő elhelyezésére alkalmas apartmanokban. A 2 fős, egy szobás 35 m2-es, a 4 fős nappali + hálós 45 m2-es, a 4 fős XL apartman kb. 55 nm-es, nappali +2 hálószobás.
Mindegyik apartmanban fürdőszoba, TV, balkon, felszerelt konyha található.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Minimum tartózkodási idő: 5 éj. Kevesebb tartózkodás esetén 8 300 Ft/apartman/tartózkodás fizetendő.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó (5 éves koring ingyenes, 5-11 éves kor között 0,80 EUR/fő/éj, 11-15 éves kor között 1,15 EUR/fő/éj, 15 év felett 2,10 EUR/fő/éj).

Május 1. utáni tartózkodás esetén megajándékozzuk egy "Chiemgau Kártya Ruhpolding-Inzell" kártyával.

A kártyával a következő szolgáltatások INGYEN vehetők igénybe:
"1 alkalommal strandbelépő, fürdő és Spa Paradise belépő az Inzell Vizi parkba" 1 alkalommal strandbelépő a Ruhpolding Vizi Parkba" 1 alkalommal a Chiemgau régió három hegyi felvonójának használata" 1 alkalommal a Chiemgau régió 2 múzeumának látogatása" napi ingyenes busz használat a régióban" és még sok más további szolgáltatás!

Árak:

Ft/egység/1 éj
önellátás
2 fős apartman
4 fős apartman (1 hálós)
4 fős apartman (2 hálós)
09.09 - 12.21
17 200,- 21 400,- 27 900,-