Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3

DALMÁCIA

Horvátország / Dalmácia / Dalmát Körutazás

2017. szeptember 22-27.

Utazás:

komfortos autóbusszal.

Utazásszervező: Gál Busz Utazási Iroda Kft.
Engedélyszám: U001707

Szállás:

Dalmácia .

Szállás információk:

3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban.

Ellátás:

félpanzió.

Kedvezmény/felár:

Egyágyas felár: 39.300 Ft/fő
Belépődíj: 54 EUR/fő (tájékoztató jelleggel)

Egyéb információk:

1. nap - Zadar
Elsőként a magyar emlékekben gazdag Zadart keressük fel, melynek ódon hangulatú utcái elbűvölik a látogatót. Sétánk során látjuk a város híres templomait, a Szt. Anasztáziát, a Szt. Simont és Szt. Kersovánt.

2. nap - Krka Nemzeti Park - Skradin - Sibenik
A délelőtt folyamán megismerkedünk a Krka Nemzeti Park csodálatos látnivalóival Skradinból hajókázva a folyón a szárazföld belseje felé utazva. A kellemes hajókázás után sétálunk a Skradini-zuhogóhoz, mely egy csodálatos vízlépcsőrendszer. Szabadidő után Sibenikbe utazunk, mely a Krka torkolata közelében fekvő gyönyörű város.

3. nap - Dubrovnik
A világ egyik gyöngyszemének méltán tartott Dubrovnik lesz a mai kirándulásunk célpontja, ahol helyi idegenvezető mutatja meg számunkra Raguza városának felbecsülhetetlen értékeit, kolostorokat és templomokat, a velencei stílusú városházát, a mindig nyüzsgő piacokat. Szabadidő keretében hajókázásra is van lehetőségünk.

4. nap - Fakultatív nap: Mostar - Pocitelj
A mai napon fakultatív kirándulás keretében látogatunk egy "más" világba, Bosznia-Hercegovina műemlékekben bővelkedő városába, Mostarba. Délután folyamán a Neretva partján fekvő középkori Pocitelj fellegvárat látogatjuk meg és ezután térünk vissza a tengerpartra, ahol még a délután folyamán fürdési lehetőségünk lesz

5. nap - Split - Trogir
Megtekintjük az egykori pogány szentélyből kialakított keresztelőkápolnát és kisétálunk a gyönyörű pálmafákkal díszített tengerparti korzóra, majd a szabadidő után Trogirba látogatunk.
A városban sétálva igazi velencei hangulatot tapasztalunk, hiszen a Velencei Köztársaság idejében kiemelkedő jelentősége volt, melyet a városfal és a Kamerlengo erőd bizonyít.

6. nap - Zágráb
Búcsúzunk Dalmáciától és hazaútban az ország fővárosát, Zágrábot látogatjuk meg, ahol szent királyaink emlékével találkozunk először, amikor a Kaptolban található székesegyházat tekintjük meg.
A városnézést a Gradecen folytatjuk, a parlamenttel, a kormányzói palotával és a Szt. Márk templommal.

Programindulás min. 30 fő esetén!

A csomagár tartalmazza:

az autóbusz költségeit, a városbelépési díjakat, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
a belépődíjakat, a fakultatív költséget, a turistaadót és a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.