Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Vezhen Hotel Vezhen Hotel 2 Vezhen Hotel 3

ARANYHOMOK

Bulgária / Aranyhomok / Aranyhomok

Régió/Környék:

Aranyhomok, azaz eredetei nyelven "Zlatni Pjaszaci" Várnától mindössze 17 kilométerre terül el. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy sok lehetősége van az ideutazónak, nem csak a nyugodt pihenésre, hanem az aktív időtöltésre is. Kirándulást lehet tenni a közeli Neszebarba, ahol az óvárosban a középkori utcákon, a fából épült házak között sétálgatva az embernek olyan érzése támad, mintha megállt volna az idő, vagy megcsodálhatjuk a Veliko Tarnovóban lévő Caravec vár nagyszerűségét. Aranyhomok strandja, amely helyenként mintegy 100 m-es szélességben hosszan húzódik, a környék legkedveltebbjének számít a hangulatos sétányaival és számtalan szórakozási lehetőségével. A kellemes éghajlat alatt a tenger csendes és nyugodt, a vize éjjel is meleg, így fürdőzésre egészen októberig alkalmas. Az itt töltött nyaralás mindig emlékezetes marad a turisták részére.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Hotel Vezhen*** Hotel

Szállás információk:

Leírás: a hotel csendes, fás környezetben fekszik Chaika resort területen. A szállás 500 méteres körzetében három strand is található, amelyeket érdemes felkeresni: Kabakum, Journalist és Riviera.
Elhelyezés: légkondicionált, TV-vel, hűtővel és hajszárítóval felszerelt apartmanokban, melyekben maximum 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt és egy gyermek elszállásolására van lehetőség. Internet használatra térítés ellenében van lehetőség.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatások: 24 órás recepció, kültéri medence, étterem, boltok, ingyenes WIFI a közös helyiségekben, széf.

Ellátás:

Ellátás: reggeli

Kedvezmény/felár:

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY:
10% (foglalás 04.15-ig, teljes összeg befizetése 05.07-ig)

AKCIÓ:
6=7,12=14 (05.04-06.11. és 09.10-10.10. között 6/12 éjszaka áráért 7/14 éjszakát tölthet el)


A kedvezmények nem összevonhatóak!