Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Joya Park Hotel Joya Park Hotel 1 Joya Park Hotel 2

ARANYHOMOK

Bulgária / Aranyhomok / Aranyhomok

Régió/Környék:

Aranyhomok, azaz eredetei nyelven "Zlatni Pjaszaci" Várnától mindössze 17 kilométerre terül el. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy sok lehetősége van az ideutazónak, nem csak a nyugodt pihenésre, hanem az aktív időtöltésre is. Kirándulást lehet tenni a közeli Neszebarba, ahol az óvárosban a középkori utcákon, a fából épült házak között sétálgatva az embernek olyan érzése támad, mintha megállt volna az idő, vagy megcsodálhatjuk a Veliko Tarnovóban lévő Caravec vár nagyszerűségét. Aranyhomok strandja, amely helyenként mintegy 100 m-es szélességben hosszan húzódik, a környék legkedveltebbjének számít a hangulatos sétányaival és számtalan szórakozási lehetőségével. A kellemes éghajlat alatt a tenger csendes és nyugodt, a vize éjjel is meleg, így fürdőzésre egészen októberig alkalmas. Az itt töltött nyaralás mindig emlékezetes marad a turisták részére.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Joya Park Hotel****

Szállás információk:

Leírás: a hotel egyben relaxációs központ is, mely mindössze 6 perc sétára található a tengerparttól, csendes, zöld övezetben.
Elhelyezés: légkondicionált, tengerre vagy parkra néző, teraszos, kétágyas szobákban, melyekben maximum 1 felnőtt és 2 gyermek (2 és 11 éves kor közötti gyermekek) vagy 2 felnőtt és 1 gyermek (2-11 éves kor közötti gyermek) elszállásolása lehetséges. Az egy hálószobával rendelkező apartmanok légkondicionáltak és ingyenes internet elérhetőséggel rendelkeznek. A lakrészekhez egy konyhasarok és saját fürdőszoba is tartozik. A konyhában hűtő és egy kis főzőlap található. Az apartmanokban 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt és 1 gyermek elszállásolására van lehetőség. Általában két egyszemélyes ágy és egy kihúzható fotelágy van a szobákban.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, lift, széf, étterem, pool bár, kültéri medence, gyereksarok, masszázs, wellness központ, fitneszterem, jacuzzi, billiárd, tenisz, orvosi szolgáltatások, ingyenes WIFI.

Ellátás:

Ellátás: reggeli

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: kétágyas szobákban egy felnőtt és két gyermek esetében mind a két gyermeknek 50%. Az apartmanokban 2-11 éves kor között az első gyermeknek ingyenes, a másodiknak 50%, 11 éves kor felett 25%.
ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY:
15% (foglalás 04.30-ig, teljes összeg befizetése 05.06-ig)

AKCIÓ:
6=7, 11=14 (05.15-06.12. és 09.08-09.30. között 6/11 éjszaka áráért 7/14 éjszakát tölthet el)


A kedvezmények NEM összevonhatóak!