Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

ARANYHOMOK

Bulgária / Aranyhomok / Aranyhomok

Régió/Környék:

Aranyhomok, azaz eredetei nyelven "Zlatni Pjaszaci" Várnától mindössze 17 kilométerre terül el. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy sok lehetősége van az ideutazónak, nem csak a nyugodt pihenésre, hanem az aktív időtöltésre is. Kirándulást lehet tenni a közeli Neszebarba, ahol az óvárosban a középkori utcákon, a fából épült házak között sétálgatva az embernek olyan érzése támad, mintha megállt volna az idő, vagy megcsodálhatjuk a Veliko Tarnovóban lévő Caravec vár nagyszerűségét. Aranyhomok strandja, amely helyenként mintegy 100 m-es szélességben hosszan húzódik, a környék legkedveltebbjének számít a hangulatos sétányaival és számtalan szórakozási lehetőségével. A kellemes éghajlat alatt a tenger csendes és nyugodt, a vize éjjel is meleg, így fürdőzésre egészen októberig alkalmas. Az itt töltött nyaralás mindig emlékezetes marad a turisták részére.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Elena Hotel****

Szállás információk:

Leírás: Aranyhomok déli részén helyezkedik el a hotel, a homokos strandtól 200 méterre a sétánytól pedig 150 méterre, zöld környezetben.
Elhelyezés:
kétágyas economy szobákban, melyek egyszerűen berendezettek, TV-vel, telefonnal és külön fürdőszobával felszereltek,
park felőli és tenger felőli kétágyas szobákban, melyek TV-vel, telefonnal, kihúzhatós kanapéval, külön fürdőszobával és erkéllyel rendelkeznek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: 24 órás recepció, étterem, wellness központ (szauna, masszázs, sószoba), wifi, beltéri és kültéri medence, pool bár, fitnesz terem.

Ellátás:

Ellátás: all inclusive.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: 2 éves korig ingyenes, egy gyermek 2-13 éves kor között két felnőttel egy szobában ingyenes, felnőttek pótágyon 30%.

AKCIÓ:
6=7, 12=14 (09.14-10.31. között 6/12 éjszaka áráért 7/14 éjszakát tölthet el)

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza:idegenforgalmi adó.
Minimum tartózkodás: 5 éj.

Árak:

Ft/fő/1 éj
all inclusive
2 ágyas economy
2 ágyas szoba parkra néző
2 ágyas szoba tenger felől
09.14 - 10.31
11 300,- 12 600,- 12 900,-