Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Medence 2

Lido di Jesolo apartmanok

Olaszország / Jesolo / Lido Di Jesolo

Régió/Környék:

Az Észak-Adria a magyar utazók talán legkedveltebb olasz régiója, nemcsak a közelsége miatt, hanem mert nincs ideálisabb környezet a gyermekes családok számára, a több kilométer hosszan elnyúló homokos, lassan mélyülő tengerpartja miatt. Itt található számos, igen kedvelt üdülőhely, mint Lignano, Lido di Jesolo és Bibione. Lignano Sabbiadoro tengerpartján nem mindennapi vízi sportokat próbálhatnak ki a kisebb-nagyobb gyerekek és a fiatal felnőtt korosztály tagjai, mint például a vízi siklóernyőzés, windszörfözés, vitorlázás, sárkányszörfözés. Egész nyáron tanfolyamok és különórák várják azokat, akik élvezni szeretnék e különleges sportokat. Ezen felül még számtalan sportolási, szórakozási és kirándulási lehetőséget is biztosít a térség, mivel az üdülőfalukból könnyen elérhetőek Itália híres középkori városai is, mint, Padova, Verona és az "Adria Királynője", Velence.

Utazás:

egyénileg.

Szállás:

San Nichola´ S Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: az apartmanház a Piazza Torino közelében, körülbelül 50 méterre található a tengerparttól.

Elhelyezés:
G4: stúdió, függönnyel vagy tolóajtóval elválasztva, nappali konyhasarokkal, 2 kétszemélyes díványággyal, 1 kétágyas szoba, fürdőszoba, erkély.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: medence, lift, parkoló (apartmanonként egy parkolóhely).

Ellátás:

önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: víz-, gáz,- villanyhasználatot. Strandszervizt május közepétől szeptember közepéig (2 napozószék + 1 napernyő).
Helyszínen fizetendő: kaució: 200 EUR/apartman (mely készpénzzel fizetendő), idegenforgalmi adó 10 éves kortól kb. 1 EUR/fő/éj. Végső takarítás: 50 EUR/apartman, vagy az utasoknak kell kitakarítani az apartmant (de a mosogatás, a szemetes és a hűtő ürítése minden esetben az utasok feladata).
Fakultatívan fizetendő: ágynemű: 6 EUR/fő/váltás (előre kell rendelni), ágynemű- és törölköző készlet: 12 EUR/fő/váltás (előre kell rendelni), gyermekágy: 35 EUR/hét (előre kell rendelni).
Minimum tartózkodás: 04.30-05.26. és 09.10-10.01. között 3 éjszaka, 05.26-06.11. között 4 éjszaka, 06.11-09.10. között minimum 7 éjszaka, szombati turnusváltással.

Medencés apartmanok esetében, a medence általában június elejétől szeptember közepéig üzemel.

AKCIÓ!
Előfoglalási kedvezmény:
10% minimum 7 éjszakás tartózkodás esetén (foglalás: 03.31-ig)
és
6=7 04.30-07.02. közötti érkezés esetén (6 éjszaka áráért 7 éjszakát tölthet el)
12=14 04.30-07.02. között (12 éjszaka áráért, 14 éjszakát tölthet el)

Az akció esetében az alacsonyabb árú éjszakák az ingyenesek.

A kedvezmények összevonhatóak!