Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

ERDÉLY

Erdély / Székely Sóvidék / Szováta

Régió/Környék:

AJÁNLOTT PROGRAMJAINK EGYÉNI UTAZÓK RÉSZÉRE
Klasszikus Székelyföld

1. nap: egész napos kirándulás Székelyföldön: látogatás Csíkszereda melletti Csíksomlyóra, a Kárpát-medence legismertebb zarándokhelyére, majd érdemes rövid megállót tenni Madéfalván a székelygyilkolás emlékműnél. Délután utazás Délkelet-Európa egyetlen vulkáni tavához, a Szent Anna tó-hoz, mely szomszédságában látogassák meg a vulkán másik kráterében kialakult Mohos-tőzeglápot. Igazi természeti ritkaság. Vagy az aktív kikapcsolódás kedvelői kirándulhatnak a székelyek szent hegyére, a Madarasi-Hargitára.
2. nap: érdemes felfedezni a székely sóvidéket: látogatás Farkaslakára, Szejkefürdőre (székelykapu sorok), majd a Parajdi Sóbánya megtekintése. Útközben vásárlási lehetőség Korondon. Akinek kedve van, fürödhet Székelyföld leghíresebb fürdőhelyén Szovátán, sőt júliusban a Medve-tó sós vizében is.
3. nap: kirándulás Segesvárra: Segesvár fő attrakciója a máig lakott középkori vár. A város szimbóluma az óratorony, amely a város minden részéből látható, ma múzeumként működik. Útközben érdemes megállni Fehéregyházán, az 1849 -es csatatér és emlékhely helyszínén.
4. nap: kirándulás a Gyergyói-medencébe: Gyergyószentmiklós főbb látnivalói: Szabadság tér, Zsinagóga, Csíky-kert, Vízimalom. Délután utazás a legendás szépségű Békás-szoroshoz és a Gyilkos-tóhoz.

TIPP: Ne hagyjuk ki a Zetelakától 6 km-re fekvő Zeteváraljai-tó gátján tehető sétát.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Lacul Ursu Hotel***

Szállás információk:

Leírás: a szovátai Medve-tótól 300 méterre található a háromcsillagos hotel. Három szinten összesen 27 szobával várja a pihenni vágyó vendégeket.

Elhelyezés: kétágyas szobákban, melyek TV-vel, telefonnal, rádióval, minibárral és külön fürdőszobával felszereltek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, étterem, medence, fitneszterem, masszázs, jakuzzi.

Ellátás:

Ellátás: reggeli.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: pótágyon 7 éves korig ingyenes.

Egyéb információk:

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó.

Az árak a foglaltság függvényében változhatnak!

Árak:

Ft/fő/1 éj
reggeli
2 ágyas szoba
06.15 - 11.01
16 400,-