Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6

ERDÉLY

Erdély / Székelyföld / Székelyudvarhely

Régió/Környék:

Zetelaka, Székelyföld szívében, a Hargita lábánál a Küküllő partján terül el. A nagytöbbségében magyar nemzetiségűek lakta település a fakitermelés és a népi famegmunkálás központja, lakói a zsindelykészítéssel váltak híressé. Zetelakán és környékén rengeteg látnivalót érdemes felkeresni, ha itt járunk semmiképp se hagyjuk ki a székelyek szent hegyét, a Madarasi Hargitát, a közeli víztározót, Zete várát, valamint érdemes egy sétát tenni a faluban is, egyedülálló látványban gyönyörködhetünk a számos kézzel megmunkált székely kapuk által. Rengeteg programot kínálnak a helyi vendéglátók is, kipróbálhatjuk a hagyományos kenyér- és kürtőskalács sütést, lovas kocsizást, lovas szánozást, csónakázást, részt vehetünk madár- és vadlesen, horgászaton, kerékpár-, gyalog- és sítúrákon ismerhetjük meg a környék természeti értékeit, valamint betekintést nyerhetünk a népi mesterségekbe és hagyományos székely táncokba.

Utazás:

Egyénileg vagy a CSAVARGÓ BUSZ menetrendszerinti járataival Budapestről.

Szállás:

Küküllő Hotel***

Szállás információk:

Leírás: SSzékelyudvarhely központjában, az Emlékezés Parkja mellett épült szálloda, ahonnan kényelmesen bejárható és megtekinthető a város.
Elhelyezés: standard, superior és prémium, igényesen berendezett, pótágyazható, fürdőszobás kétágyas szobákban. Minden szobában telefon, TV, minibár található. A superior és prémium szobák légkondicionáltak, ezen kívül a prémium szobákhoz tartozik fürdőköpeny használat, bekészítés, business sarok.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: 24 órás recepció, értékmegőrző, nemzetközi és helyi specialitásokat kínáló étterem, nappali bár, business center, ingyenes wifi, wellness részleg, szauna, jacuzzi, masszázs.

Ellátás:

Ellátás: svédasztalos reggeli.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: egy gyermek 6 éves korig a szülőkkel egy ágyban ingyenes.

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenes a szálloda kamerával őrzött parkolójában.