Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4

Kempingek Olaszországban

Olaszország / Róma És Környéke / Roma

Régió/Környék:

Róma nemcsak a világ egyik legizgalmasabb és legromantikusabb városa, hanem egyben vallási és kulturális központ már az Ókori Római Birodalom virágzása óta. Két és félezer éves történelemmel rendelkező számtalan történelmi műemlékkel, templommal, múzeummal vár ránk, akár a Vatikán Kincseit, a drámai szépségű Colosseumot, Capitoliumot vagy a Szent Péter- Bazilikát indulunk felfedezni. Rómában nemcsak a látványos épületeknek és műemlékeknek vagy nagy szerepe, hanem annak az utánozhatatlan hangulatnak is, amit magában rejt. Dobjon egy érmét a Tervi-kútba, igyon egy olasz kávét, ahol a helyi lakosok, sétáljon fel a Spanyol-lépcsőn és gyönyörködjön a kilátásban, így Ön sem fog kimaradni "Az örök város" csodálatos mindennapjaiból.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

I Pini Family Park Camping

Szállás információk:

Leírás: Rómától északra körülbelül 37 kilométerre a központtól, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el a kemping. Főszezonban naponta kétszer, elő- és utószezonban naponta egyszer indul transzfer a városba, a Piazzale Flaminiohoz, illetve vissza a kempingbe (minimum 15 fő, kb. 8 EUR/fő/út).

Elhelyezés: 4-5 fős légkondicionált mobil home-okban.
Botticelli: 4 fő részére, 1 franciaágyas hálószóba, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal, 2 fürdőszoba, terasz.
Giotto: 5 fő részére, 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, két fürdőszoba, terasz.

Szállás szolgáltatások:

Kávézó, pool bár, étterem, szupermarket, aquapark, animáció, recepció, tisztító, wifi a recepción és az étteremben, transzfer.

Ellátás:

Önellátás.

Kedvezmény/felár:

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 10 éves kor felett 2 EUR/fő/éj.

AKCIÓ!
6=7 (04.21-06.23. között 6 éjszaka áráért, 7 éjszakát tölthet el)
10=14 (04.21-05.19. és 09.01-09.21. között 10 éjszaka áráért, 14 éjszakát tölthet el)
11=14 (05.19-06.30. között 11 éjszaka áráért, 14 éjszakát tölthet el)
A kedvezmények nem összevonhatóak!

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: légkondicionálás, ágyneműhasználat. A lakóegységeket tisztán kell visszaadni, ellenkező esetben 60 EUR végső takarítási díjat kérnek el (kisállattal érkezőknek kötelezően fizetendő).

Minimum tartózkodás: 07.01-09.01. között 7 éjszaka.