Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kempingek Olaszországban

Olaszország / Észak-Adria / Grado

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Residence Punta Spin Residence

Szállás információk:

Leírás: a kemping Gradó városa mellett, nem messze a Val Cavanata természetvédelmi területtől, közvetlenül a tengerparton található.

Elhelyezés: 4, 5 és 6 fős légkondicionált bungalóban vagy 6 fős légkondicionált maxi caravanban.
MINI BUNGALÓ (2+2 FŐS): kétágyas hálószoba, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, nappali konyhasarokkal és kétfős díványággyal, terasz kerti bútorokkal.
B BUNGALÓ: (3+2 FŐS): egy hálószoba kétszemélyes ággyal és egy hálószoba emeletes és egy egyszemélyes ággyal, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, nappali konyhasarokkal, terasz kerti bútorokkal.
C BUNGALÓ (3+3 FŐS): két kétágyas hálószoba, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, nappali konyhasarokkal, nappali konyhasarokkal és kétfős díványággyal, terasz kerti bútorokkal.
A BUNGALÓ (4+2 FŐS): kétszintes kis villa, a földszinten egy nappali konyhasarokkal és kétfős díványággyal, az emeleten egy kétágyas szoba erkéllyel, egy második hálószoba egy emeletes ággyal és egy egyszemélyes ággyal, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, terasz kerti bútorokkal.
MAXI CARAVAN SUPERIOR (4+2 FŐS): egy hálószoba kétszemélyes ággyal és egy hálószoba két egyszemélyes ággyal, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, nappali konyhasarokkal, veranda kerti bútorokkal.
MAXI CARAVAN LUXURY (4+2 FŐS): egy hálószoba kétszemélyes ággyal mosdóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, két hálószoba két egyszemélyes ággyal, mosdóval, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszoba, nappali konyhasarokkal, veranda kerti bútorokkal.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: saját strand, medence, étterem, bár, animáció, kerékpárkölcsönzés, fitneszközpont, teniszpálya, wifi zóna, játszótér.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

AKCIÓ!
6=7 (03.24-06.30. és 09.10-09.30. között 6 éjszaka áráért 7 éjszakát tölthet el)

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: víz-, gáz-, villanyhasználat, ágynemű használat, végső takarítás, lakóegységenként egy autó parkolása (min. 7 éjszaka tartózkodása esetén!).

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó.

Minimum tartózkodás: 03.24-06.30 és 09.03-09.30. között 3 éjszaka, 06.30-08.04 és 08.27-09.03. között 5 éjszaka, 08.04-08.27. között 7 éjszaka szombati (bungalók) és pénteki (maxi caravan) turnusváltással.