Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kempingek Olaszországban

Olaszország / Campania / Sorrento

Régió/Környék:

Kéken szikrázó öblök végtelen sora a nápolyi part mentén, a Vezúv árnyékában fekvő Pompeji és Herculaneum, mely az ókori világról mesél: ez a campaniai partvidék.
Campania megismeréséhez, fővárosa Nápoly, a legjobb kiindulási célpont, itt tehetjük a legnagyobb felfedezést építészeti és művészeti nevezetességek terén (Naples National Archaeological Museum, Castel Nuovo, Duomo, San Gennaro ? Katakombák, Santa Chiara stb.). Tegyünk látogatást a Vezúv lábánál fekvő Pompeji-be is, mely napjainkban Olaszország egyik kiemelt turisztikai célpontja, a Világörökség része. A turisták elmaradhatatlan "zarándokhelye", a gyönyörű szigetként emlegetett Capri, ahol a számos római kori emlék mellett megcsodálhatjuk e táj szépségét, a tengerből kiemelkedő Faraglioni-sziklákat, valamint a híres Grotta Azzurra (Kék barlangot).

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Villaggio Santa Fortunata Camping

Szállás információk:

Leírás: közvetlen az Amalfi-parton helyezkedik el, évszázados olíva, citrom és tölgyfák övezte területen, csodás kilátással a Vezúvra és a Sorrentói-öbölre.

Elhelyezés: mobil home-okban és légkondicionált bungalókban.

Bungaló (2 fős):fából készült bungaló, egy hálószoba franciaággyal, egy előtér főzősarokkal, hűtővel, egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. A bungaló előtt faasztal és pad található.

Bungaló superior (4 fős): fából készült bungaló, egy hálószoba franciaággyal, egy előtér főzősarokkal és emeletes ággyal vagy kihúzható kanapéval, hűtővel, egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. A bungaló előtt faasztal és pad található.

Mobil home-ok: egy hálószoba franciaággyal, egy kis hálószoba emeletes ággyal (3-4 fős mobil home esetén), konyhasarok hűtővel, egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. A mobil home előtt faasztal és pad található.

Szállás szolgáltatások:

étterem, minimarket, úszómedence (úszósapka kötelező), játszótér, erdei úton megközelíthető saját strand, wifi (4 EUR/nap).

Ellátás:

Reggeli.

Egyéb információk:

Parkolás: lakóegységenként egy parkolóhely díjmentes.

Az ár tartalmazza: reggelit, víz-, gáz-, villanyhasználatot, légkondicionálást (ahol van), ágyneműt, törölközőt, végső takarítást, strandhasználatot, medencehasználatot.

Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó 18 éves korig ingyenes, 18 éves kortól kb. 1,5 EUR/fő/éj.

Minimum tartózkodás: július-augusztusban 7 éj szombati turnusváltással, a többi időszakban minimum 2 éj.

Eltérő lemondási feltételek érvényesek!

Árak:

Ft/egység/1 éj
reggeli
2 fős bungaló
2 fős mobil home
3 fős mobil home
4 fős bungaló superior
4 fős mobil home
10.04 - 11.02
24 800,- 21 200,- 26 500,- 38 900,- 31 800,-