Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4

Kempingek Olaszországban

Olaszország / Róma És Környéke / Roma

Régió/Környék:

Róma nemcsak a világ egyik legizgalmasabb és legromantikusabb városa, hanem egyben vallási és kulturális központ már az Ókori Római Birodalom virágzása óta. Két és félezer éves történelemmel rendelkező számtalan történelmi műemlékkel, templommal, múzeummal vár ránk, akár a Vatikán Kincseit, a drámai szépségű Colosseumot, Capitoliumot vagy a Szent Péter- Bazilikát indulunk felfedezni. Rómában nemcsak a látványos épületeknek és műemlékeknek vagy nagy szerepe, hanem annak az utánozhatatlan hangulatnak is, amit magában rejt. Dobjon egy érmét a Tervi-kútba, igyon egy olasz kávét, ahol a helyi lakosok, sétáljon fel a Spanyol-lépcsőn és gyönyörködjön a kilátásban, így Ön sem fog kimaradni "Az örök város" csodálatos mindennapjaiból.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Fabulous Camping

Szállás információk:

Leírás: a kemping rövid távolságra helyezkedik el Róma központjától és Ostia tengerpartjától, így ideális helyszíne lehet a családi nyaralásnak és Róma megismerésének egyaránt.

Elhelyezés: légkondicionált 5 fős és 6 fős mobil home-okban.
Giotto: 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba 1 egyszemélyes ággyal és 1 emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, külön WC, terasz.
Leonardo: 1 franciaágyas hálószoba, 2 kétágyas hálószoba, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, külön WC, fedett terasz székekkel és kerti asztallal felszerelve.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: étterem, recepció (08:00-21:30.), wifi a bevásárló övezetben, tenisz- és focipálya, animáció, fagyizó, aquapark, szupermarket, mosoda, ATM, gokart kölcsönző.

Ellátás:

Önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: légkondicionálás, ágyneműhasználat. A lakóegységeket tisztán kell visszaadni, ellenkező esetben 60 EUR végső takarítási díjat kérnek el.

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 10 éves kor felett kb. 2 EUR/fő/éj, kisállattal érkezőknek kötelezően fizetendő 60 EUR végső takarítás.

Minimum tartózkodás: 07.20-08.31. között 7 éjszaka, 08.31-09.07. között 5 éjszaka, ezen kívül 3 éjszaka.

Eltérő lemondási feltételek érvényesek!