Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Lovran

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Park Hotel****

Szállás információk:

Leírás: a Lungo Mare sétány, mely Lovran-t és Opatija-t összeköti, csak pár perces sétára van a hoteltől. A strand 50 méterre található.

Elhelyezés: kétágyas standard és kétágyas tengerre néző szobákban, melyek légkondicionáltak, TV-vel, telefonnal és külön fürdőszobával felszereltek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás recepció, étterem, wifi, ingyenes parkolás, wellness részleg, beltéri medence.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: egy gyermek 7 éves korig két felnőttel egy szobában ágy nélkül ingyenes, egy gyermek 7 éves korig pótágyon két felnőttel egy szobában 70%, egy gyermek 7-12 éves kor között pótágyon két felnőttel egy szobában 50%, egy gyermek 12 éves korig főágyon 30%, 12 éves kor felett pótágyon 10%.

Egyéb információk:

Parkolás: a hotel parkolójában, korlátozott számban ingyenesen.

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó: 800 Ft/fő/éj. Idegenforgalmi adót 12 éves korig nem kell fizetni, 12-18 éves kor között 50%.

Minimum tartózkodás: 3 éj (07.03-09.12. között), egyéb esetben 2 éj.

Árak:

Ft/fő/1 éj
félpanzió
2 ágyas standard
2 ágyas szoba tengerre néző
09.12 - 09.26
22 700,- 25 600,-
09.26 - 10.24
18 500,- 21 800,-