Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Zagreb Zagreb2 Zagreb 3 Zagreb 4 Zagreb1

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Zagreb Hotel**

Szállás információk:

Leírás: reggeli kávénkat iszogatva a Balustrada strand gyönyörű látványa tárul elénk, mely mindössze 50 méterre van a szállodától.

Elhelyezés: kétszemélyes, standard, tengerre néző erkélyes szobákban, melyekben telefon, TV és saját fürdőszoba található.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, széf a recepciónál, légkondicionált étterem, ingyenes wifi a recepciónál, lift.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: első gyermeknek két felnőttel pótágyon 12 éves korig ingyenes.

Egyéb információk:

Parkolás: korlátozott számban a szálloda parkolójában, térítés ellenében.

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 800 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő. Idegenforgalmi adót 12 éves korig nem kell fizetni, 12-18 éves kor között 50%.

Minimum tartózkodás: 2 éj, kivéve 06.25-07.15. és 08.22-09.12. közötti időszakban 3 éj, 07.16-08.22. közötti időszakban 5 éj.

Árak:

Ft/fő/1 éj
félpanzió
2 ágyas szoba tengerre néző
09.12 - 09.26
18 900,-
09.26 - 10.10
15 900,-