Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Zagreb Zagreb2 Zagreb 3 Zagreb 4 Zagreb1

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Zagreb Hotel**

Szállás információk:

Leírás: reggeli kávénkat iszogatva a Balustrada strand gyönyörű látványa tárul elénk, mely mindössze 50 méterre van a szállodától.
Elhelyezés: standard kétágyas szobákban, melyek telefonnal és saját fürdőszobával rendelkeznek. Kétszemélyes, tengerre néző erkélyes szobákban, melyekben telefon, TV és saját fürdőszoba található.

Szállás szolgáltatások:

recepció, széf a recepciónál, légkondicionált étterem, ingyenes WIFI a recepciónál, lift.

Ellátás:

reggeli.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: első gyermeknek két felnőttel pótágyon 2-6 éves kor között ingyenes, második gyermeknek 50%, 6-12 éves kor között 50%, 12-18 éves kor között 30%. Gyermek egy felnőttel főágyon 6 éves korig 40%, 6-12 éves kor között 30%. Felnőttnek pótágyon 10%.


AKCIÓ:
6=7
(6 éjszaka áráért 7 éjszakát tölthet el, kivéve 06.20-09.12. közötti időszakban)
Az akció esetében az alacsonyabb árú éjszakák az ingyenesek.

Egyéb információk:

Parkolás: korlátozott számban a szálloda parkolójában, térítés ellenében.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 610 Ft/fő/éj. Egyszeri bejelentkezési díj 480 Ft/fő (gyermekeknek is).
Minimum tartózkodás: 2 éj, kivéve 06.20-07.18. és 08.22-09.12. közötti időszakban 3 éj, 07.18-08.22. közötti időszakban 5 éj.