Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Inter1 Inter2 Inter3

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg.

Szállás:

International Hotel**

Szállás információk:

Leírás: a hotel Crikvenica központjában található a kikötő mellett, ahonnan naponta indulnak hajók KRK és Rab szigetére is. Központi fekvése miatt könnyen elérhetőek a különböző boltok és szórakozási lehetőségek. A városi strand 150 méterre van a hoteltől.
Elhelyezés: kétágyas tengerre illetve utcára néző szobákban, melyek telefonnal, ingyenes WIFI-vel és saját fürdőszobával felszereltek. A tengerre néző szobákban TV is van.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: : recepció, légkondicionált étterem, kávézó, ingyenes WIFI, kaszinó, disco, pénzváltó, kozmetikai szalon.

Ellátás:

Ellátás: büféreggeli és büfévacsora.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: szülőkkel egy szobában egy gyermek pótágyon 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves kor között 50%.AKCIÓ:
6=7 (6 éjszaka áráért 7 éjszakát tölthet el, kivéve 06.21-07.05., 08.24-09.14. és 07.05-08.24.közötti időszakokban.

Egyéb információk:

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 460 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő. Kedvezmény: szülőkkel egy szobában egy gyermek pótágyon 6 éves korig ingyenes, 6-12 éves kor között 50%.
Minimum tartózkodás: 2 éj, kivéve 06.22-07.06. és 08.24-09.14. közötti időszakban 3 éj, 07.06-08.24. közötti időszakban 5 éj, rövidebb tartózkodás esetén +20 % felár fizetendő.