Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Inter1 Inter2 Inter3

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

International Hotel**

Szállás információk:

Leírás: a hotel Crikvenica központjában található a kikötő mellett, ahonnan naponta indulnak hajók KRK és Rab szigetére is. Központi fekvése miatt könnyen elérhetőek a különböző boltok és szórakozási lehetőségek. A városi strand 150 méterre van a hoteltől.

Elhelyezés: kétágyas, superior, tengerre néző szobákban, melyek telefonnal, ingyenes WIFI-vel, TV-vel és saját fürdőszobával felszereltek

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, légkondicionált étterem, kávézó, ingyenes WIFI, kaszinó, disco, pénzváltó, kozmetikai szalon.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió. Vacsorához az italt (automatából) tartalmazza az ár.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: első gyermeknek két felnőttel pótágyon 12 éves korig ingyenes.

Egyéb információk:

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 800 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő. Idegenforgalmi adót 12 éves korig nem kell fizetni, 12-18 éves kor között 50%.

Minimum tartózkodás: 2 éj, kivéve 06.25-07.15. és 08.22-09.12. közötti időszakban 3 éj, 07.16-08.22. közötti időszakban 5 éj.

Árak:

Ft/fő/1 éj
félpanzió
2 ágyas szoba tengerre néző
09.12 - 09.26
18 500,-
09.26 - 10.10
14 900,-