Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Kacjak Camping

Szállás információk:

Leírás: Dramalj közelében Crkvenicától mindössze 4,5 km-re a békés festői Kačjak félszigeten található, buja mediterrán növényekkel körülvéve. A nyaralók a kemping közelében lévő sziklás kavicsos tengerparton strandolhatnak. 145 szoba és 40 bungaló áll a vendégek rendelkezésére, amelyek nagy része a tenger felé néz.
Elhelyezés: 2+1 fős erkélyes, tenger felé néző szobákban, 2-3 fős vagy 3+1 fős teraszos, tenger felé néző bungalókban. A házak elhelyezkedése miatt nem minden esetben látszik a tenger az erkélyekről. A bungalók és a szobák is saját fürdőszobával rendelkeznek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, pénzváltó, ajándékbolt, ingyenes internet. Szabadidős és sportolási lehetőségek: asztalitenisz, minigolf, és különböző vízi sporteszközök.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió, büfé rendszerben.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmények: 6 éves korig pótágyon két felnőttel egy szobában ingyenes, 6-12 éves kor között 50%.
Felár: kisállat 10 ?/éj

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenes a kemping területén.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó kb. 460 Ft/fő/éj, 12 éves korig ingyenes, 12-18 éves kor között 50%.
Az ár tartalmazza: szállás, ágynemű, törölköző használat.
Minimum tartózkodás: 07.06-08.24. között 5 éj, 06.22-07.06. és 08.24-09.14. között 3 éj, 01.02-06.22. és 09.14-12.28. között 2 éj, rövidebb tartózkodás esetén 30% felár fizetendő.