Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Slaven Slaven 1 Slaven 2

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Selce

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Slaven & Pavillions Slaven ** Hotel***

Szállás információk:

Leírás: Selce központjától nem messze, az aprókavicsos-köves strandtól 50 méterre helyezkedik el a Hotel Slaven *** melléképületével a Pavillion Slaven-el. A főépület szobái 3 csillagos, a melléképületé 2 csillagos kategóriájúak.

Elhelyezés: melléképületi 2 csillagos, kétágyas tenger felőli szobákban, valamint főépületi 3 csillagos, északi oldalra, vagy tengerre néző szobákban. A hotelszobák légkondicionáltak.

Szállás szolgáltatások:

recepció, széf a recepciónál, ingyenes WIFI, bár, a'la carte étterem, ingyenes parkolás.

Ellátás:

félpanzió: büféreggeli és büfévacsora.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: 6 éves korig 2 felnőttel egy szobában pótágyon ingyenes, 6-12 éves kor között 50%, 12-18 éves kor között 30%, felnőttek pótágyon 10%.

Egyéb információk:

Parkolás: a szálloda parkolójában ingyenes.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj 480 Ft/fő, idegenforgalmi adó 480 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő.
Minimum tartózkodás: 07.18-08.22. közötti időszakban 5 éj, 06.20-07.18. és 08.22-09.12. közötti időszakban 3 éj, egyéb esetben 2 éj.