Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Crikvenica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

Egyénileg

Szállás:

Katarina Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: a homokos strandtól 120 méterre, a város központjától 700 méterre helyezkedik el.
Elhelyezés: 5 fős apartmanokban, melyekben egy két- és egy háromágyas háló található. A nappali, a konyha és az étkező egy légtérben helyezkednek el. Konyhájában tűzhely, hűtőszekrény fagyasztó résszel, filteres kávéfőző áll rendelkezésre, fürdőszobája zuhanyzós.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: wifi, klíma.

Ellátás:

Önellátás

Egyéb információk:

Parkolás: a ház előtt ingyenes.
Az ár tartalmazza: szállás, áram-, víz-, gáz-, törölköző-, ágynemű használat, wifi, parkolás, idegenforgalmi adó, végső takarítás.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj 5 EUR/fő, klíma 5 EUR/apartman/éj.