Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Niki 1 Niki 3 Niki 2

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Lovran

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Niki Vila***

Szállás információk:

Leírás: 200 méterre található a tiszta vízű aprókavicsos strandtól. A szálláshelyhez hatalmas kert is tartozik, ahol lehetőség nyílik grillezésre is. Lovran központjától 400 méterre, a nyüzsgő sétánytól pedig 5 perc sétára van.
Elhelyezés: egy 2+1 fős és kettő 4+2+2 fős stúdiókban, melyek pótágyazhatóak. A 2+1 fős stúdió a földszinten van. A 31 m2 - en konyha, étkező, nappali - amelyben kihúzhatós fotelágy található-, hálószoba - franciaággyal -, zuhanyzós fürdőszoba van. Az első és a második emeleten található egy-egy 4+2+2 fős apartman. Mindkettőben 2 hálószoba van az egyik franciaágyas, a másik két külön ágyas. A konyha és az étkező egy légtérben található. A nappali két kihúzhatós fotelággyal felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: ingyenes WIFI, TV, grillezési lehetőség a kertben.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

Felár: légkondicionálás 5 ?/nap, 2 fős stúdióban 1 felnőtt pótágyon, illetve 4+2+2 fős stúdióban az 5,6,7,8. főnek felár fizetendő 3 100 Ft/fő/éj.

Egyéb információk:

Parkolás: a villa parkolójában ingyenesen
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj 3 ?/fő.