Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Zelimir Zelimir 1

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Icici

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Zelimir Apartman

Szállás információk:

Leírás: a terasszal felszerelt lakrészeknek köszönhetően lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre, mely 200 méter távolságra van az apartmantól.
Elhelyezés: maximum 8 fő elszállásolására alkalmas magánapartmanban. A szálláshelyen 4 hálószoba van, egy egyágyas, két franciággyal felszerelt illetve egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal felszerelt szoba. A nappali és az étkező egy légtérben helyezkedik el. Az apartmanhoz felszerelt konyha tartozik elektromos főzőlappal, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel és edényekkel. A lakóegységhez két, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A terasz 12 m2-es és bútorozott.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: ingyenes WIFI, parkolás, terasz, a kertben grillezési lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenesen az apartman kertjében.
Az ár tartalmazza: ágyneműcsere (hetente), takarítás a nyaralás végén, valamint áram-, gáz- és vízhasználat, idegenforgalmi adó.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj, amely a helyszínen fizetendő 3 EUR /fő.