Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Goran Goran 1 Goran 2

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Opatija

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Goran Apartman

Szállás információk:

Leírás: az apartman Opatija nyüzsgő központjától 700 méterre a kavicsos strandtól pedig 600 méterre található. A közelben étterem és bolt is van.
Elhelyezés: a ház földszintjén egy két fős stúdió található, az első emeleten pedig egy 2+2 fős apartman helyezkedik el. A 2 fős stúdióban a konyha a nappali és a franciaágyas hálószoba egy légtérben helyezkedik el. A konyha jól felszerelt, elektromos tűzhely és hűtőszekrény áll rendelkezésre. A fürdőszobában WC és zuhanyfülke van. A szobához egy kisebb tengerre néző erkély is tartozik. A 2+2 fős apartmanhoz külön hálószobafranciaággyal, nappali és konyha - melyek egy légtérben vannak -, zuhanyzós fürdőszoba és erkély tartozik. A konyha jól felszerelt, gáztűzhely, hűtőszekrény és kávéfőző áll rendelkezésre.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: internet, ingyenes parkoló, a kertben grillezési lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenesen a ház udvarában.
Az ár tartalmazza: mobil klíma, heti egyszer törölköző és ágyneműcsere, végső takarítási díj, áram-, gáz- és vízhasználat, idegenforgalmi adó.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj: 3 EUR /fő, amely a helyszínen fizetendő.