Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Jure 1 Jure 2 Jure 3

KVARNER-ÖBÖL

Horvátország / Kvarner Öböl / Volosko

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Jure Apartman

Szállás információk:

Leírás: Volosko az Opatijai Riviéra része. Az apartman a település nyüzsgő központjában helyezkedik el, 150 méterre a kavicsos strandtól.
Elhelyezés: a házban egy légkondicionált, erkélyes, 4+2 fő számára alkalmas lakrész biztosított. Két franciaággyal rendelkező hálószoba, fürdőszoba, nappali, étkező és konyha található a házban. Az utóbbi három helyiség egy légtérben helyezkedik el. Két pótágy elhelyezése lehetséges, egyik a nappaliban - kihúzhatós heverő formájában - a másik pedig az egyik hálószobában. A konyha jól felszerelt, hűtő, kávéfőző, mosogatógép, tűzhely és mikrohullámú sütő áll rendelkezésre. A nappali TV-vel felszerelt

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: nyilvános parkolóban térítés ellenében (nem a telken).
Az ár tartalmazza: heti egyszer törölköző és ágyneműcsere, végső takarítási díj, áram-, gáz- és vízhasználat, idegenforgalmi adó.
Az ár nem tartalmazza: légkondicionáló díja: 6 ?/nap, egyszeri bejelentkezési díj: 3 ?/fő, amely a helyszínen fizetendő.