Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7

KRK-SZIGET

Horvátország / Krk-Sziget / Krk-Sziget / Malinska

Régió/Környék:

KRK- sziget- Aprókavicsos és homokos strandok!

Krk, Horvátország és az Adriai-tenger második legnagyobb szigete, mely a szárazföldről hídon könnyen megközelíthető; hazánkhoz legközelebb eső mediterrán szigete. Nem csak közelségének, hanem gazdag turisztikai kínálatának köszönhetően is a magyar turisták egyik közkedvelt úti célja.
Az észak-nyugati részen főleg aprókavicsos és kiépített strandok találhatóak, a környék legnépszerűbb üdülőhelyei Omisalj és Malinska. Omisalj városában főként szállodák, míg Malinska környékén inkább apartmanok kínálnak szálláslehetőséget.
Krk-sziget észak-keleti részén, a varázslatos ©ilo, a végtelenül romantikus Klimno falucskában, valamint Njivicében egyaránt kínálunk szállásokat. A környék vonzerejét a napsütötte és természetesen megőrzött aprókavicsos és homokos strandjainak és azúrkék, fürdőzésre csábító kellemes tengervizének köszönheti. A víz mindenhol kristálytiszta, lassan mélyülő, gyerekek számára is biztonságos. Az apartmanok közelében strandröplabda-pályák, búvárkodási lehetőség és kishajóval szervezett kirándulások is várják az ide látogatókat. A nyugodt, csendes nyaralásra vágyó utazók részére ajánljuk.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Villa Serbecic Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: az apartman Krk szigetén találhatóak, azon belül is a sziget nyugati részén elhelyezkedő Malinskán. Malinska, nyugodt, zöld környezetéről ismert kis kikötőváros, csupán 13 km-re Krk várostól. A strandtól 350 méterre, Malinska központjától pedig 700 méterre helyezkedik el. Az apartmanház közelében étterem és kisbolt is található.

Elhelyezés: 4 fős apartmanban, melyekben két hálószoba, konyhasarok étkezővel és nappalival, fürdőszoba és erkély található.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: klíma, grillezési lehetőség a kertben, parkolás.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: a házak előtt, ingyenesen.

Helyszínen fizetendő: egyszeri regisztrációs díj, melyet érkezéskor kell fizetni: 4 EUR/fő.

Minimum tartózkodás: 7 éj (07.02-08.20. közötti időszakban, szombati érkezéssel), a többi időpontban 4 éj.

Egyéb: egyedi lemondási feltételek.

Árak:

Ft/egység/1 éj
önellátás
4 fős apartman
09.10 - 10.31
26 500,-