Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Gita1 Gita2 Gita3

KRK-SZIGET

Horvátország / Krk-Sziget / Krk-Sziget / Malinska

Régió/Környék:

KRK- sziget- Aprókavicsos és homokos strandok!

Krk, Horvátország és az Adriai-tenger második legnagyobb szigete, mely a szárazföldről hídon könnyen megközelíthető; hazánkhoz legközelebb eső mediterrán szigete. Nem csak közelségének, hanem gazdag turisztikai kínálatának köszönhetően is a magyar turisták egyik közkedvelt úti célja.
Az észak-nyugati részen főleg aprókavicsos és kiépített strandok találhatóak, a környék legnépszerűbb üdülőhelyei Omisalj és Malinska. Omisalj városában főként szállodák, míg Malinska környékén inkább apartmanok kínálnak szálláslehetőséget.
Krk-sziget észak-keleti részén, a varázslatos ©ilo, a végtelenül romantikus Klimno falucskában, valamint Njivicében egyaránt kínálunk szállásokat. A környék vonzerejét a napsütötte és természetesen megőrzött aprókavicsos és homokos strandjainak és azúrkék, fürdőzésre csábító kellemes tengervizének köszönheti. A víz mindenhol kristálytiszta, lassan mélyülő, gyerekek számára is biztonságos. Az apartmanok közelében strandröplabda-pályák, búvárkodási lehetőség és kishajóval szervezett kirándulások is várják az ide látogatókat. A nyugodt, csendes nyaralásra vágyó utazók részére ajánljuk.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Gita Apartman Apartman

Szállás információk:

Leírás: az aprókavicsos strandtól 550 méterre helyezkedik el. A központ 5-10 perces sétával elérhető. Az apartmanház 200 méteres körzetében élelmiszerüzlet és étterem is található. Szolgáltatások: légkondicionálás, sütögetési lehetőség a kertben.
Elhelyezés: 5 fős apartmanban, melyben 2 franciaágyas ás egy egyágyas szoba található. A konyha jól felszerelt és a nappalival egy légtérben található. Saját fürdőszobával rendelkezik és 10 m2-es balkonnal.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: légkondicionálás, sütögetési lehetőség a kertben.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

Felár: kisállat 7 ?/nap, légkondicionálás 6 ?/éj, melyek előre rendelendőek és a helyszínen fizetendőek.

Egyéb információk:

Parkolás: az apartman előtt.
Az ár tartalmazza: : víz-,gáz-, áramhasználat, végső takarítás díja, ágynemű.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri bejelentkezési díj 3,5 ?/fő, mely a helyszínen fizetendő.
Minimum tartózkodás: 7 éjszaka, szombattól szombatig.