Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Umag

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Residence Lavanda Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: a Lavanda apartmanház Zambratija üdülőhelyen helyezkedik el, mintegy 4 kilométerre Umag központjától és 200 méterre a tengertől. A ház és a tengerpart között egy olívafa-liget található.
Elhelyezés: a légkondicionált házban, három típusú, jól felszerelt, modern berendezésű apartman található, a konyhák villanytűzhellyel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel is felszereltek, a nappalikban pedig TV található.
4 fős (A4: az 1-2. emeleten) 1 hálós, nappali+konyhasarokkal és 2 főre kinyitható kanapéval, zuhanyzós fürdővel és erkéllyel, 6 fős (B6: a 3. emeleten) 2 hálószobával, nappali+konyhasarokkal és 2 főre kinyitható kanapéval, zuhanyzós fürdővel és erkéllyel, 8 fős (D8: a földszinten) 4 hálószobával, nappali+konyhasarokkal, 2 zuhanyzós fürdővel és erkéllyel rendelkeznek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: ingyenes WIFI, a ház kertjében medence és napozóterasz is helyet kapott.

Ellátás:

Önellátás.

Kedvezmény/felár:

Felár: gyermekágy 5 EUR/éj, kutya 5 kg-ig 10 EUR/éj, előre rendelendő.

Egyéb információk:

Minimum tartózkodás: 06.23-09.04. között 5 éj, a többi időszakban 4 éj. Rövidebb tartózkodás esetén 20% felár fizetendő.
Parkolás: a ház mellett ingyenesen.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 1,5 ? /fő/éj, 12-18 éves kor között 0,75 ? / fő/éj, végső takarítás díját: A típusú apartman esetén: 30 ?/tartózkodás , B típusú apartman esetén 40 ?/ tartózkodás, D típusú apartman esetén 50 ? /tartózkodás.