Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Umag

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Margerita Punta Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: az egyszerűen berendezett kétszintes apartmanház a strandtól 500 méterre helyezkedik el.
Elhelyezés: 4 és 6 fős légkondicionált, SAT-TV-vel felszerelt, wifi elérhetőséggel rendelkező apartmanokban. A 4 fős apartman 45 nm-es, egy hálószobás, további két fő elhelyezésére alkalmas kanapé ágy a nappaliban található. A 6 fős apartman felszereltségében megegyezik a 4 főssel, 70 nm-es és 2 db kétágyas hálóval rendelkezik.

Ellátás:

Önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza:szállás a választott apartmanban, víz, áram, gáz, ágynemű és törölköző használat, végső takarítás.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 1,4 EUR/fő/éj, 12-18 éves kor között 0,7 EUR/fő/éj.
Minimum tartózkodás: 06.22-08.25. között 5 éj, a többi időszakban 4 éj. Rövidebb tartózkodás esetén 20% felár fizetendő.