Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Umag

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Viktory**** Villa

Szállás információk:

Leírás: a villa a kis üdülőfaluban, Punta Umagban, az Adriai-tenger partjaitól 200 méterre, Umag történelmi központjától pedig 1 km-re helyezkedik el.
Elhelyezés: 4 fős légkondicionált, SAT-TV-vel felszerelt, wifi elérhetőséggel rendelkező apartmanokban. A 4 fős apartman egy hálószobával (további két fő elhelyezésére alkalmas kanapé ágy a nappaliban található) nappalis konyhával, zuhanyzós fürdőszobával és terasszal rendelkezik.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

Felár: gyermekágy 5 ?/éj, kutya 5 kg-ig 10 ?/éj, előre rendelendőek.

Egyéb információk:

Parkolás: a ház előtt.
Az ár tartalmazza: víz, áram, ágynemű és törölköző használatát.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót, 1,5 ? fő/éj, 12-18 éves kor között 0,75 ?/fő/éj, végső takarítás díját: 30 ? / tartózkodás.
Minimum tartózkodás: 06.23-09.04. között 5 éj, a többi időszakban 4 éj. Rövidebb tartózkodás esetén 20% felár fizetendő.