Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Faro Faro1

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Basanija

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

egyénileg.

Szállás:

Faro Vila***

Szállás információk:

Leírás: az apartman a tengertől 300 méterre, Umag közelében található, csendes, napos környezetben.
Elhelyezés: légkondicionált, modern apartmanokban. A konyhák villanytűzhellyel, hűtőszekrénnyel és kávéfőzővel is felszereltek, a nappalikban pedig síkképernyős TV található.
4 fős (A4): 1 hálós, nappali konyhasarokkal és 2 főre kinyitható kanapéval, zuhanyzós fürdővel és erkéllyel. 6 fős (B6): 2 hálószobával, nappali konyhasarokkal és 2 főre kinyitható kanapéval, zuhanyzós fürdővel és erkéllyel.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: ingyenes WIFI, kerékpárbérlési lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Kedvezmény/felár:

Felár: gyermekágy 5 ?/éj, kutya 10 ?/éj, előre rendelendő.

Egyéb információk:

Parkolás: a ház mellett ingyenesen.
Az ár tartalmazza: víz, áram, ágynemű és törölköző használatát.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót, 1,5 ?/fő/éj, 12-18 éves kor között 0,75 ?/fő/éj, végső takarítás díja: A típusú apartman esetén: 30 ?/tartózkodás, B típusú apartman esetén 40 ?/tartózkodás.
Minimum tartózkodás: : 06.23-09.04. között 5 éj, a többi időszakban 4 éj. Rövidebb tartózkodás esetén 20% felár fizetendő.