Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Umag

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

Egyénileg

Szállás:

Polynesia Apartman Apartman

Szállás információk:

Leírás: az állatbarát szállás Umagtól 3 km-re a Katoro üdülőtelepen helyezkedik el. A strand az apartmanok elhelyezkedésétől függően maximum 400 méterre van.

Elhelyezés: economy, egyszerűen berendezett 3,4,5 fős apartmanokban.
3 fős (2+1) apartman (39 m2): egy kétágyas hálószoba, nappali kihúzhatós fotelággyal 1 fő részére, felszerelt konyha a nappalival egy légtérben, külön fürdőszoba és terasz tartozik hozzá.
4 fős (2+2) apartman (47 m2): egy kétágyas hálószoba, nappali kihúzhatós fotelággyal 2 fő részére, felszerelt konyha a nappalival egy légtérben, külön fürdőszoba és terasz tartozik hozzá.
5 fős (2+3) apartman (50 m2): egy kétágyas hálószoba, nappali kihúzhatós fotelággyal 2 fő részére és kanapé 1 fő részére, felszerelt konyha a nappalival egy légtérben, külön fürdőszoba és terasz tartozik hozzá.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: recepció, étterem, bár, parkolás, kültéri medence, tenisz, mini bowling, internet a recepción.

Ellátás:

Ellátás önellátás, felár ellenében félpanzió kérhető (csak teljes tartózkodásra kérhető, előre rendelendő).

Kedvezmény/felár:

Felár: félpanzió (mely az étteremben kerül elfogyasztásra) 7 900 Ft/fő/éj. Félpanziós ellátás gyermekeknek 4 éves korig ingyenes, 4-12 éves kor között 50%.
Kisállat: 13 EUR/állat/éj, helyszínen fizetendő.

Egyéb információk:

Parkolás: az apartman parkolójában: 1 EUR/éj, mely a helyszínen fizetendő.

Az ár tartalmazza: áram-, víz, gázhasználatot, ágyneműt és a végső takarítást, idegenforgalmi adót.

Minimum tartózkodás: 7 éj.