Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

ISZTRIA

Horvátország / Isztria / Porec

Régió/Környék:

Az Isztriai-félsziget a horvát tengerpart legészakibb része, mediterrán növényzete és klímája, valamint közelsége miatt közkedvelt a magyar utazók körében. Üdülővárosainak olaszos hangulata a gazdag történelmi múltat idézi óvárosainak szűk utcáival, jellegzetes házaival. Umag a félsziget Magyarországhoz legközelebb eső egyik legrégebbi települése, ahol már érződik a több évszázados olasz hatás, óvárosában velencei stílusú harangtorony fehérlik. Poreč a magyarok által talán leglátogatottabb isztriai város, amely az egyik legnagyobb horvát üdülőváros és idegenforgalmi központ. Óvárosa egy tengerbenyúló félsziget dombján helyezkedik el, a félsziget két oldalán találhatók a település kristálytiszta vizű, aprókavicsos strandjai. Vrsar a csendes kisváros, kicsiny kikötője mellett hotelek szegélyezik a vízpartot, ahonnan kanyargós sikátorok vezetnek az óváros templomához és harangtornyához. Rovinj az isztriai félsziget legszebb parti fürdővárosa és egyben kitűnő kiindulópontja a környék megismeréséhez azoknak, akik az aktív pihenést kedvelik. Pula az Isztria egyetlen nagyvárosa, a félsziget déli részén található. Hajókikötőjével, régi történelmi emlékei (amfiteátrum, római kori emlékek, Régészeti múzeum) mellett pezsgő kulturális és éjszakai élete, szép tengerpartja miatt kedvelt üdülőhely.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Valamar Diamant Residence Apartman

Szállás információk:

Leírás: : a szálláshely 200 méterre található a strandtól. Porec városát és az üdülőhelyet 1 km hosszú tengerparti sétány köti össze.

Elhelyezés: egyszerűen berendezett Standard 2+2 parkra néző apartmanban: 38 nm-es, egylégterű nappali/konyha kihúzható kanapéval, egy hálószoba, fürdőszoba, klíma, hajszárító. Standard 4+2 parkra néző apartmanban: 47 nm-es egylégterű nappali/konyha kihúzható kanapéval, két hálószoba, fürdőszoba, klíma, hajszárító.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: a szomszédos Hotel Valamar Diamant Residence medencéjének, wellness részlegének használata, vízi sportok.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: térítés ellenében, 3 EUR/jármű/nap, helyszínen fizetendő.

Az ár tartalmazza:: víz-, gáz-, villany- és ágynemű használatát, törölköző, végső takarítás díját, idegenforgalmi adót.

Minimum tartózkodás:: 07.09-08.28. között 5 éj, egyébként 3 éj.

Egyéb: egyedi lemondási feltételek.