Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4 5 6 7 8

USA ÉS KANADA

Amerikai Egyesült Államok / Usa És Kanada / Washington

Usa és Kanada körutazás

Régió/Környék:

Igazi álom-körutazásunkon Önre várnak az Egyesült Államok és Kanada legpezsgőbb városai: a Nagy Alma, a város, mely sosem alszik: az elképesztő New York, a történelemmel átitatott Boston, a nemzet fővárosa, Washington. Kanada vadregényes tájaival és kifinomult ízlésű nagyvárosaival koronázza meg programunkat.

Utazás:

Repülővel
Budapest - Washington - Budapest útvonalon amszterdami átszállással
valamint autóbusszal

Szállás:

Usa És Kanada .

Szállás információk:

Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.

Szállás szolgáltatások:

1. NAP | Utazás Washintonba
Budapestről amszterdami Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Washington környékén két éjszakára.
2. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Washington D.C. nevezetességeivel ismerkedünk:Fehér Ház, Capitolium, Vietnami Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, Washington-emlékmű, és az arlingtoni nemzeti temető. A délutáni szabadidő, szállás Washington környékén.
3. NAP | Washington D.C. - Philadelphia - New York City
Reggeli után Philadelphiában teszünk kisebb városnéző körutat. Ezt követően érkezünk New York City-be. Szabadidő keretében fedezze fel a város megunhatatlan csodáit! Szállás New York környékén.
4. NAP | New York City
Délelőtt ötórás városnézés során megcsodálhatjuk Amerika ikonikus nevezetességeinek jó részét: Battery Park, Ground Zero emlékhely, Világkereskedelmi Központ helyén emelt Freedom Tower, Wall Street, a kínai és olasz negyedek, a Fifth Avenue/Ötödik sugárút, Times Square. A délutáni szabadidő során alkalom kínálkozik az Empire State Building meglátogatására (FAKULTATÍV) vagy vásárlás a Macy?s-ben, FAKULTATÍV program: helikopterezés Manhattan felett. Szállás New York környékén.
5. NAP | Boston
Boston felé útközben megállunk Newport (Rhode Island) bájos óvárosában. Bostonban felkeressük: a Boston Commons-t, a Beacon Hill-t, a Cheers Bárt, a botanikus kertet, a Newbury utcát és a Copley teret. Szállás Boston környékén.
6. NAP | Montreal
Reggeli után Kanada vár minket. New England-i államokon (New Hampshire, Vermont), illetve a White Mountain titokzatos erdőin átsuhanva csodálattal adózhatunk a táj és a városkák szépségének. A kanadai határ átlépése után szállás Montreal környékén.
7. NAP | Montreal - Québec
Reggeli után Montreal titkainak nyomába eredünk. A Saint Laurent sugárúton kis lengyel csemegeboltok bújnak meg előkelő éttermek között, trendi bevásárlóközpontok váltakoznak filléres boltokkal. Semmilyen montreali városnézés nem lehet teljes a földalatti utcarendszer, az Underground Montreal felkeresése nélkül.Továbbutazás Québecbe, szállás Québecben.
8. NAP | Québec
Szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: egy igazán izgalmas színfoltot jelent utazásunk során a bálnanéző-hajótúra. Szállás Québecben.
9. NAP | Québec - Ottawa - Gananoque
Reggeli után utazás Québecből Ottawába, Kanada fővárosába, ahol egy rövid városnézést teszünk. Folytatjuk utunkat Gananoque-ba, ahol a szállásunk is lesz.
10. NAP | Gananoque - Toronto
Hajóra szállva felfedezzük a Thousand Islands (Ezer sziget-vidéket, FAKULTATÍV program), ahol 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. Ezt követően Toronto felé indulunk, ahol buszos városnézést teszünk. FAKULTATÍV: a CN Tower kilátószintjének felkeresése. Szállás Toronto környékén.
11. NAP | Niagara
Reggeli után utazás Niagara on the Lake-be. Életre szóló élmény vár ránk (FAKULTATÍV): hajózás a döbbenetes szépségű Niagara vízesésnél, a Hornblower fedélzetén. Opcionális vacsora a Skylon Towerben. Szállás Niagara Falls-ban.
12. NAP | Amish tájak és Lancaster
Reggeli után átlépjük a kanadai-amerikai határt. New York államon keresztül Lancasterbe, az úgynevezett amish vidékre vezet utunk. A konzervatív keresztény közösség mindennapjaiba belepillantva a gépek uralta világ előtti idők sejlenek fel. Este hamisítatlan, amish családi vacsora. Szállás Lancasterben minőségi, középkategóriájú hotelben.
13. NAP | Washington D.C.
Reggeli után Gettysburg-t keressük fel, amely az amerikai polgárháború egyik legvéresebb csatájának helyszíne. Washingtonban panorámabuszos- városnézés keretében, esti fényeknél tárulnak fel előttünk a legfőbb látványosságok: a Lincoln-emlékmű, a Washington-emlékmű vagy a Capitolium. Szállás Washington környékén.
14. NAP | Hazautazás
Reggeli, majd szabadidő. Transzfer a repülőtérre.
15. NAP | Hazaérkezés
Amszterdami átszállással, életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti

Ellátás:

Reggeli

Egyéb információk:

A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába, viszont Elektronikus Beutazási Engedélyre lesz szükség (Electronic Travel Authorisation), mely egyénileg intézendő. Ez 2016. március 15-től kötelező, ennek hiányában nem lehetséges a Kanadába történő beutazás. Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet 7 kanadai dolláros díj ellenében igényelni. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig!

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

A csomagár tartalmazza:

REPÜLŐJEGYET ODA-VISSZA, ISMERT LÉGITÁRSASÁGGAL illetve a REPÜLÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOKAT:
Feladott poggyász
Kisméretű kézipoggyász
Repülőtéri check-in
TRANSZFEREKET
A repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
KIRÁNDULÓPROGRAMOKAT LÉGKONDICIONÁLT, MODERN PANORÁMABUSZOKKAL
Lancaster
Washington
New York
Boston
Montreal
Québec
Toronto
MINŐSÉGI SZÁLLODÁKAT:
Vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.
REGGELIT
MAGYAR NYELVŰ IDEGENVEZETÉST
Az utazás alatt kollégánk készséggel áll rendelkezésükre.
AJÁNDÉKUTALVÁNYT:
10% kedvezmény a Macy?s áruházba.
INGYENES PARKOLÁST BUDAPESTEN:
A repülőtér közelében VIP parkolóban.
A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA:
Foglalási díj: 2.900 Ft/fő
Repülőtéri illeték: 143.000 Ft/fő
Beutazási díj (USA-ba való belépésnél a határon fizetendő): 6 USD/fő
Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő
Baleset,- betegség- és poggyász biztosítás
AMIKET AJÁNLUNK ÖNNEK:
Fakultatív programcsomag (hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén, vacsora a Skylon Tower-ben, bálnanéző hajótúra
Ezer-sziget hajókirándulás, Empire State Building belépővel, CN Tower kilátó): 79.680 Ft/fő Előzetesen foglalható, kedvezményes ár!
Helikopterezés New Yorkban (fakultatív program, külön vásárolható meg): 67.200 Ft/fő (kb. 250 USD/fő) Elegendő számú jelentkező esetén!
Útlemondási biztosítás: 7.500 Ft/fő
Baleset- és poggyászbiztosítás
Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 217.000 Ft/fő/teljes utazás