Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3

Oklánd - Hanna Panzió

Erdély / Székelyföld / Oklánd

Régió/Környék:

Zetelaka, Székelyföld szívében, a Hargita lábánál a Küküllő partján terül el. A nagytöbbségében magyar nemzetiségűek lakta település a fakitermelés és a népi famegmunkálás központja, lakói a zsindelykészítéssel váltak híressé. Zetelakán és környékén rengeteg látnivalót érdemes felkeresni, ha itt járunk semmiképp se hagyjuk ki a székelyek szent hegyét, a Madarasi Hargitát, a közeli víztározót, Zete várát, valamint érdemes egy sétát tenni a faluban is, egyedülálló látványban gyönyörködhetünk a számos kézzel megmunkált székely kapuk által. Rengeteg programot kínálnak a helyi vendéglátók is, kipróbálhatjuk a hagyományos kenyér- és kürtőskalács sütést, lovas kocsizást, lovas szánozást, csónakázást, részt vehetünk madár- és vadlesen, horgászaton, kerékpár-, gyalog- és sítúrákon ismerhetjük meg a környék természeti értékeit, valamint betekintést nyerhetünk a népi mesterségekbe és hagyományos székely táncokba.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Hanna Panzió

Szállás információk:

Leírás: a panzió Hargita megyében található, a festői szépségű, különleges Oklándon. Az idelátogató csendes, pihentető üdülésre számíthat, hiszen az épületet dombok, valamint öreg fenyvesek és tölgyerdők övezik. Az aktív pihenést kedvelők meglátogathatják a környéken fellelhető várakat, amelyek közül az egyik legszebb a Kustály vára, ahova a panziótól déli irányba haladva kb. 50 perces séta után lehet eljutni. Megtekinthető továbbá a székelyzsombori parasztvár és a kőhalmi vár is.
Elhelyezés: a panziónak öt kétágyas szobája van, amelyek igény szerint pótágyazhatóak. Négy szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Az ötödik szoba, fürdőszobája a folyosóról közelíthető meg. Minden szobában van tévé és wifi. A vendégek kellemes üdülését kényelmes nappali, hangulatos ebédlő, terasz és egy teljesen felszerelt konyha valamint az udvaron grillezési lehetőség biztosítja.

Ellátás:

Ellátás: önellátás (reggelizési lehetőség a helyszínen kérhető és fizetendő kb. 1 000 Ft/fő/alkalom).

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: 3 éves korig szülőkkel egy ágyban ingyenes, 3-10 éves kor között 50% a szállás árából.

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenes a szálláshely udvarán.