Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6 7 8

BÉCS-PRÁGA-POZSONY

Ausztria / Bécs-Prága-Pozsony / Bécs-Prága-Pozsony

Bécs-Prága-Pozsony - BUSZOS UTAZÁS - 2017. június 23-25. (3 nap / 2 éjszaka) Reggelivel

Utazás:

autóbusszal

Szállás:

Bécs-Prága-Pozsony .

Szállás információk:

szállás a programleírás szerint

Szállás szolgáltatások:

1. nap: Budapest - Bécs - Prága
Indulás Budapestről a reggeli órákban. Első megállónk az osztrák főváros Bécs. Városnézésünket a Mária Terézia téren kezdjük. Először autóbuszról tekintjük meg a város nevezetességeit a nagy Duna-ágat és az ENSZ palotát, majd visszatérve a belvárosba gyalogosan ismerkedünk a császárváros látnivalóival. A Ringen végighaladva, kívülről megnézzük a Parlament, a Városháza és a Burgtheater épületeit, majd a Hofburgon átsétálva érjük el Bécs fő látványosságát a Stephansdom-ot. A templomban tett látogatásunk után folytatjuk utunkat a Kärtner straße-én, Bécs "Váci utcáján" ahol visszaérve a Ringre megcsodálhatjuk az Operaház impozáns épületét, majd sétánkat a Károly téren fejezzük be. Ezután rövid szabadidő következik, majd továbbutazunk Prágába, ahol az esti órákban elfoglaljuk szállodai szobáinkat.
2. nap: Prága
Reggeli után indulunk, hogy felfedezzük Prága városát. A városnézésen helyi idegenvezető kíséri csoportunkat és tömegközlekedéssel együtt felutazunk a Hradčany városnegyedbe. A Prágai Vár területén megtekintjük a Lorettó teret, Hradzsin teret, Szent Vítus székesegyházat és az Arany utcácskát. A Károly hídon és a Lőportorony alatt átsétálva folytatjuk városnézésünket, megismerkedünk az Óváros tér főnevezetességével az Orloj-al, majd sétánk a Vencel téren ér véget. Fakultatív programajánlatunk: a városnézés végeztével lehetőség adódik egy belvárosi sörpincében ebédelni. A nap fennmaradó részében szabad programként folytathatjuk a város felfedezését.
3. nap: Prága-Pozsony-Budapest
Reggeli után az egykori magyar főváros, Pozsony irányába folytatjuk utunkat. Megcsodáljuk kívülről a Pozsonyi várat, sétálunk a vár belső udvarában ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a Dunára. Ezt követően a vár védőrendszerén és a Zsigmond kapun keresztül lesétálunk a belvárosba, ahol városnézésünket a Szent Márton Székesegyház megtekintésével kezdjük. Az Óvároson keresztülhaladva találkozunk a további nevezetességekkel, mint a Káptalan utca, Prépost utca, Mihály utca, a régi Országgyűlések háza, Mihály torony, Ferences templom és kolostor. A Fő térre érve megcsodáljuk a Miksa kutat és az Óvárosházát, a Grassalkovich Palotát, a Prímás téren pedig a Prímás palotában teszünk látogatást. Sétánk a Hviezdoszlav téren ér véget. A délutáni órákban indulunk haza, érkezés Budapestre várhatóan a késő esti órákban.

Ellátás:

reggelivel
félpanziós felár: 7.000 Ft/fő

Kedvezmény/felár:

Klubtagsági kedvezmények:
1 000 Ft/fő bónusz, régi kék, oldtimer, ifjúsági tagsággal rendelkezők részére
1 500 Ft/fő standard, standard társtagság, oldtimer prémium, komfort tagsággal rendelkezők részére

Egyéb információk:

Egyágyas felár: 12 900 Ft/ fő
Félpanziós felár: 7 000 Ft/fő

Minimum létszám: 40 fő.
36-39 fő jelentkezése esetén a részvételi díj 42 900 Ft/fő, 30-35 fő esetén 47 900 Ft/fő.
A nyitva tartások függvényében a programokban illetve időpontjukban módosulások történhetnek.

A csomagár tartalmazza:

utazást modern autóbusszal, szállást reggelivel, magyar nyelvű csoportkísérést végig az út során, prágai-, pozsonyi idegenvezetést, sztornó biztosítást.
A CSOMAGÁR NEM TARTALMAZZA: belépőjegyeket (kb. 250 CZK és kb. 11 EUR), helyi közlekedést, BBP biztosítást. Fakultatív ebéd prágai sörpincében: 3 fogásos menü ára egy korsó sörrel: 12 EUR/fő (előre foglalandó).