Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6

DALMÁCIA SZÁLLÁSOK

Horvátország / Dalmácia / Sutivan

Dalmácia

Régió/Környék:

Dalmácia északi részén található az egyik legismertebb város Zadar, melynek római kori óvárosa gyönyörű. A környéken számos nemzeti park, természeti kincs fellelhető. ©ibenik, az Adria gyöngyszemeként emlegetett város a környék egyik legszebb székesegyházát tudhatja magáénak. Innen délre taláható Trogir, a dalmát partvidék ékköve, benne számos csodálatos műemlékkel. A várossal szemben Čiovo-sziget terül el, mely egy hídon keresztül könnyen megközelíthető. A part mentén haladva délre eljutunk az Omią-i homokos riviérára, mely a Cetina- folyó kanyonjában fekszik. Ettől délebbre található a Makarskai Riviéra, melyet kisebb-nagyobb öblök tagolnak, kristálytiszta smaragdzöld vízével és fehér strandjaival csalogatja az ideérkezőket.

Horvátország természeti szépségei, Dalmácia történelmi kultúrája centralizálódik a Brač-szigeten, mediterrán mikroklímával ötvözve, aminek az élménye sokszínűvé teszi az ott-tartózkodást. Brač a legnagyobb dalmát sziget, Splittől Makarszkáig húzódik, több mint 40 km hosszan, környezete az Adria legmerészebb tengerparti vidékei, közé tartozik. Megközelítése: Splittől 50 perces kompút, amely önmagában élménnyé teszi a nyaralás kezdetét. Split végig autópályán, a magyar határtól 4 óra alatt könnyen elérhető.
A sziget északi részén található Brač fővárosa, Supetar, amely egyben a komp úti célja is. Innen 6 km-t autózva elérjük Sutivánt (Szentiván), amely nyugodtságával, patinás házaival, a hely szellemével elvarázsolja az itt nyaralót.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Bella Vista Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: az üdülőhely központjától 600 méterre, a tengerparttól 200 méterre található a Bella-Vista apartmanház. Fekvése kiváló, erkélyeiről csodálatos kilátás nyílik a tengerre.

Elhelyezés: a légkondicionált apartmanházban 2+1 fős stúdiók, 2+2 fős. A konyhák jól felszereltek, beépített főzőlappal, mikrohullámú sütővel, nagyméretű hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel rendelkeznek. Minden apartman erkélyéről rálátni a tengerre. A tetőtérben lévő stúdió, illetve apartman nem rendelkezik erkéllyel és belmagassága is kisebb. Az udvaron grillezésre, szabadtéri főzésre is van lehetőség. A lakásokban 8 magyar nyelvű tévécsatorna fogható. Az apartmanház mellett saját parkolási lehetőség van. 2-3 fős: stúdió, háló-nappali-konyhasarok egy légtérben. 3-4 fős: 1 hálószobás apartman, nappaliban kihúzható kanapé 2 fő részére és konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba.

Ellátás:

Ellátás:: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás:: apartmanonként egy parkoló biztosított.

Az ár tartalmazza:: szállás, víz-, gáz- és áramfogyasztás, klíma.

Az ár nem tartalmazza:: idegenforgalmi adó 10 kuna/fő/nap, végső takarítás díja 15 EUR/tartózkodás, helyszínen fizetendőek.

Minimum tartózkodás:: 7 éj.

Egyéb:egyedi lemondási feltételek.