Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

DALMÁCIA SZÁLLÁSOK

Horvátország / Dalmácia / Duce-Omis

Dalmácia

Régió/Környék:

Dalmácia, Pag-sziget és a Horvátország déli részén található Dubrovnik között helyezkedik el, mely az ország egyik leglátogatottabb helye kellemes kisvárosainak és történelmi nagyvárosainak köszönhetően.
Dalmácia északi részén található az egyik legismertebb város Zadar, melynek római kori óvárosa gyönyörű. A környéken számos nemzeti park, természeti kincs fellelhető. ©ibenik, az Adria gyöngyszemeként emlegetett város a környék egyik legszebb székesegyházát tudhatja magáénak. Innen délre taláható Trogir, a dalmát partvidék ékköve, benne számos csodálatos műemlékkel. A várossal szemben Čiovo-sziget terül el, mely egy hídon keresztül könnyen megközelíthető. A part mentén haladva délre eljutunk az Omią-i homokos riviérára, mely a Cetina- folyó kanyonjában fekszik. Ettől délebbre található a Makarskai Riviéra, melyet kisebb-nagyobb öblök tagolnak, kristálytiszta smaragdzöld vízével és fehér strandjaival csalogatja az ideérkezőket.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Fontana Panzió

Szállás információk:

Leírás: Omis központjától 2,8 kilométerre, a homokos tengerparttól 300 méterre egy fenyőerdővel körülvett, csendes területen helyezkedik el. A panzió saját étteremmel rendelkezik, a közelben vásárlási lehetőség.
Elhelyezés: két- és háromágyas fürdőszobás szobákban, melyek légkondicionálóval felszereltek és tengerre néző erkéllyel rendelkeznek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: wifi, klíma, étterem.

Ellátás:

Ellátás: reggeli vagy félpanzió: kontinentális reggeli és menüválasztásos vacsora.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: szülőkkel egy ágyban 4 éves korig ingyenes, szülőkkel egy szobában, pótágyon 4-12 éves kor között 20%, 12 éves kor felett 10%.

Egyéb információk:

Parkolás: saját parkoló.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 500 Ft/fő/éj, 12 éves kor alatt ingyenes, 12-18 éves kor között 50%.