Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

DALMÁCIA SZÁLLÁSOK

Horvátország / Makarska Riviéra / Baska Voda

Dalmácia

Régió/Környék:

A MAKARSKA-I RIVIÉRA
A Makarskai riviérát az Adriai tengerpart mentén húzódó 2000 m magas Biokovo hegység veszi körül. Makarska, Pisak, Brela, Baska Voda, és Tucepi ismert helységek, melyek több kilométer hosszú kavicsos strandjairól és csodálatos mediterrán növényzetéről híresek. Kikötőjében szinte egymásba érnek a szebbnél-szebb jachtok. Makarska strandjai közül a Városi strand a legismertebb, mely a Szent Péter félsziget északi partjáról indul és kb. másfél kilométer hosszan tart az északi irányba. A fehéren virító kavicságyat, üde zöldellő, mediterrán fenyvesek kísérik, majd a partszakaszt a Franje Tuđmana sétány zárja le, ahol az éttermi- és szállodasor kezdődik. A városban rengeteg dalmát étel- és borkülönlegességeket kínáló étterem és borospince található, a fiatalokat pedig a hajnalig nyitva tartó zenés szórakozóhelyek várják.

Utazás:

egyénileg.

Szállás:

Boris Apartmanház

Szállás információk:

Leírás: a város központjához közel, a tengerparttól 100 méterre található, a ház közelében étterem, vásárlási és szórakozási lehetőség.
Elhelyezés: 2-3 fős stúdiókban. A stúdiók 20-25 nm-esek, egy légterűek franciaággyal és egy különálló ággyal, illetve a 2 fősek csak franciaággyal rendelkeznek. Fürdőszoba tusolóval és WC-vel, a konyhasarokban főzőlap, mosogató és hűtőszekrény fagyasztó résszel található, SAT-TV-vel felszereltek, bútorozott erkéllyel rendelkeznek.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: wifi, klíma, grillezési lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: térítés ellenében, 5 EUR/autó/nap.
Az ár tartalmazza: szállás, víz, áram, gáz, törölköző és ágynemű használat, végső takarítás, idegenforgalmi adó, klíma.