Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

DALMÁCIA SZÁLLÁSOK

Horvátország / Omisi Riviéra / Duce-Omis

Dalmácia

Régió/Környék:

A Splittől 25 km-re, Makarskától 30 km-re található Omiš a Cetina-folyó, Horvátország talán legszebb folyójának kanyonjában fekszik. Az omiši riviéra 25 km hosszan terül el, nagy, homokos strandokkal és, barátságok településekkel. Az egyik lesimertebb strand Duće településen található, mely 4 km hosszú, homokos tengerpart.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Liovic Apartman

Szállás információk:

A Splittől 25 km-re, Makarskától 30 km-re található Omiš a Cetina-folyó, Horvátország talán legszebb folyójának kanyonjában fekszik. Az omiši riviéra 25 km hosszan terül el, nagy, homokos strandokkal és szép, barátságos településekkel. Az egyik legismertebb strand Duće településén található, mely 4 km hosszú, homokos tengerparttal várja az üdülni vágyókat.

Leírás: a hegyekkel körbevett apartmanház a homokos strandtól 200 méterre, Omis központjától pedig 1,5 km-re helyezkedik el. A szálláson két emeleten lehet apartmanokat bérelni, melyekből gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.

Elhelyezés: két-és háromágyas apartmanokban. A kétágyas apartmanokban egy hálószoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és balkon található. A háromágyas apartmanokban egy hálószoba van franciaággyal és egy kihúzható fotelággyal, konyha, zuhanyzós fürdőszoba és erkély.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: légkondicionálás, parkolási lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: az apartman területén ingyenesen.

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó: 2,2 EUR/fő, klíma 5 EUR/éj, melyek a helyszínen fizetendőek. 12 éves korig nem kell idegenforgalmi adót fizetni, 12-18 éves kor között 50%.

Minimum tartózkodás: 7 éj.

Árak:

Ft/egység/7 éj
önellátás
2 fős apartman
2+1 fős apartman
3 fős apartman
08.28 - 09.25
139 500,- 182 600,- 172 700,-