Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

DALMÁCIA SZÁLLÁSOK

Horvátország / Dalmácia / Lokva Rogoznica

Dalmácia

Régió/Környék:

Dalmácia, Pag-sziget és a Horvátország déli részén található Dubrovnik között helyezkedik el, mely az ország egyik leglátogatottabb helye kellemes kisvárosainak és történelmi nagyvárosainak köszönhetően.
Dalmácia északi részén található az egyik legismertebb város Zadar, melynek római kori óvárosa gyönyörű. A környéken számos nemzeti park, természeti kincs fellelhető. ©ibenik, az Adria gyöngyszemeként emlegetett város a környék egyik legszebb székesegyházát tudhatja magáénak. Innen délre taláható Trogir, a dalmát partvidék ékköve, benne számos csodálatos műemlékkel. A várossal szemben Čiovo-sziget terül el, mely egy hídon keresztül könnyen megközelíthető. A part mentén haladva délre eljutunk az Omią-i homokos riviérára, mely a Cetina- folyó kanyonjában fekszik. Ettől délebbre található a Makarskai Riviéra, melyet kisebb-nagyobb öblök tagolnak, kristálytiszta smaragdzöld vízével és fehér strandjaival csalogatja az ideérkezőket.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Dubrovka Apartman

Szállás információk:

A Splittől 25 km-re, Makarskától 30 km-re található Omią a Cetina-folyó, Horvátország talán legszebb folyójának kanyonjában fekszik. Az omiąi riviéra 25 km hosszan terül el, nagy, homokos strandokkal és szép, barátságos településekkel. Az egyik legismertebb strand Duće településén található, mely 4 km hosszú, homokos tengerparttal várja az üdülni vágyókat.
Leírás: az apartman Lokva Rogoznica központjától 600 méterre húzódik. A legközelebbi strand 150 méterre található a szállástól.
Elhelyezés: 2+1 fős stúdiókban , melyek kb. 30 m2 nagyok, egy nappali étkezővel és konyhával, külön fürdőszoba és erkély tartozik hozzájuk. 2+2 fős apartmanokban , melyek kb. 33 m2 nagyságúak, egy hálószoba, konyha nappalival és étkezővel, külön fürdőszoba és erkély tartozik hozzá.

Szállás szolgáltatások:

kültéri medence, parkolás, grillezési lehetőség.

Ellátás:

önellátás.

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenesen az apartman előtt.
Az ár tartalmazza: klíma, wifi, idegenforgalmi adó.
Minimum tartózkodás: 06.30-09.01. között 5 éj, a többi időszakban 3 éj.

Árak:

Ft/egység/1 éj
önellátás
2+1 fős stúdió
2+2 fős apartman
10.06 - 11.03
14 700,- 17 900,-