Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Part Épület Medence

Málta / St. Pauls Bay / Qawra

Régió/Környék:

St. Paul's Bay Buggiba - Qawra
Málta 5 km hosszú tengerparttal rendelkező üdülőövezete, mely Xemxijától Buggiba városán keresztül egészen Qawráig terjed. Bugibba igazi lüktető kisváros, a St Paul's Bay leglátogatottabb üdülőhelye, régi hangulatos városrészében, a homokkőből épített gyönyörű épületek között éttermek, szórakozó helyek, bárok, üzletek sokasága található. Qawra a térség legfiatalabb üdülővárosa. A Qawrán és Bugibbán lévő sziklás strandok a tengerparti sétány mellett helyezkednek el, melyeket általában lépcsőn lehet megközelíteni. A tenger itt rögtön mélyül így jól úszó vendégeinknek ajánljuk. Bugibba központjában a közelmúltban kialakításra került egy durva homokkal feltöltött partszakasz is, ahol a parton lévő sziklalapokra homokot terítettek, ennek köszönhetően a strandolás itt kellemesebb.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Soreda Hotel****

Szállás információk:

Leírás: a hotel Qawrában, a népszerű St.Pauls Bay és Bugibba között,. Málta egyik legnépszerűbb homokos strandjától néhány km-re található. Elhelyezkedésének köszönhetően a hotel nagyszerű kiindulópontja lehet a sziget felfedezésének, és a kompkikötő közelsége miatt Gozo és Comino szigetei is könnyen elérhetőek.

Elhelyezés: egy- és kétágyas, klasszikusan berendezett, erkélyes, légkondicionált standard szobákban, amelyekben fürdőszoba hajszárítóval, minibár, telefon, TV, kávé és teafőzési lehetőség van.

Egyéb információk:

Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj 0,50 EUR/fő/éj 18 év felett.
Minimum tartózkodás: 07.04-08.30. között 4 éj, egyébként 3 éj.