Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Ostro Ostro Ostro Ostro 4

Horvát kempingek

Horvátország / Kvarner Öböl / Kraljevica

Régió/Környék:

A szigetekkel tarkított Kvarner-öböl az Isztriai félszigetet köti össze Dalmáciával, a hegyekkel körülvett védett öble kiváló nyaralóhely a turisták számára. Az öböl partján 40 km hosszan húzódó Opatijai riviéra egyedülálló mikroklímája miatt egész évben felüdülést nyújt az idelátogatóknak. Ez a felkapott kirándulóhely kedvelt célpontja volt honfitársainknak már a Monarchia idején is, Bécs és Budapest tehetős polgárai ide húzódtak a kemény telek elől. Napjainkban ez a sokszínű öböl köszönhetően kedves kis városainak, festői üdülőhelyeinek, népszerű kikötőinek és nemzeti parkjainak egyre vonzóbb a turisták számára.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Ostro Camping

Szállás információk:

Leírás: Kraljevica központjától 1,5 km-re egy barátságos öböl partján, lombos fák árnyékában található kemping. A tengerpart aprókavicsos, nagyobb része betonozott, néhol homokos, így kisgyermekes családok számára is ideális.
Elhelyezés: 4 fős, kétszintes, rendkívül egyszerű, fürdőszobás apartmanokban. 2 hálószoba az emeleten, a földszinten kis konyha és fürdőszoba. Az emeletre külső lépcső vezet. Ágyneműhuzatot vinni kell (vagy bérelhető, előre meg kell rendelni és a helyszínen fizetendő 1?/fő/éj).

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatások: közért, étterem, sportpálya.

Egyéb információk:

Parkolás: apartmanonként 1 autónak ingyenes.
Az ár nem tartalmazza: üdülőhelyi díj 400 Ft/fő/éj, irodánkban fizetendő.
Egyéb: az apartmanokat kitakarítva kell átadni.
Minimum tartózkodás: 3 éj, az ettől rövidebb tartózkodás felára 20%.