Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4 5 6

RÓMA ÉS KÖRNYÉKE

Olaszország / Róma És Környéke / Roma

Régió/Környék:

Róma nemcsak a világ egyik legizgalmasabb és legromantikusabb városa, hanem egyben vallási és kulturális központ már az Ókori Római Birodalom virágzása óta. Két és félezer éves történelemmel rendelkező számtalan történelmi műemlékkel, templommal, múzeummal vár ránk, akár a Vatikán Kincseit, a drámai szépségű Colosseumot, Capitoliumot vagy a Szent Péter- Bazilikát indulunk felfedezni. Rómában nemcsak a látványos épületeknek és műemlékeknek vagy nagy szerepe, hanem annak az utánozhatatlan hangulatnak is, amit magában rejt. Dobjon egy érmét a Tervi-kútba, igyon egy olasz kávét, ahol a helyi lakosok, sétáljon fel a Spanyol-lépcsőn és gyönyörködjön a kilátásban, így Ön sem fog kimaradni Az örök város csodálatos mindennapjaiból.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Hu I Pini Village Camping

Szállás információk:

Leírás: Rómától északra körülbelül 37 kilométerre a központtól, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el a kemping. Főszezonban naponta kétszer, elő- és utószezonban naponta egyszer indul transzfer a városba, a Piazzale Flaminiohoz illetve vissza a kempingbe (minimum 15 fő, kb. 8 EUR/út).

Elhelyezés: 5 fős légkondicionált mobil home-okban.

hu stay easy: 5 fő részére, 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, terasz.
hu stay easy L: 5 fő részére, 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, 2 fürdőszoba, terasz.
hu stay smart XL: 5 fő részére, 1 franciaágyas szoba, 1 szoba egy egyszemélyes, illetve egy emeletes ággyal, két fürdőszoba, felszerelt konyha, fedett terasz.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: kávézó, pool bár, étterem, szupermarket, aquapark, animáció, recepció, tisztító, wifi a recepción és az étteremben, ingyenes parkolás, transzfer.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: légkondicionálás, ágyneműhasználat. A lakóegységeket tisztán kell visszaadni, ellenkező esetben 60 EUR végső takarítási díjat kérnek el (kisállattal érkezőknek kötelezően fizetendő).
Helyszínen fizetendő: idegenforgalmi adó. 10 éves kor felett 1 EUR/fő/éj.
Minimum tartózkodás: 07.02-08.27. között 3 éjszaka, ezen kívül 2 éjszaka.
Egyéb: kisállat vihető.

Egyedi lemondási feltételek!