Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RÓMA ÉS KÖRNYÉKE

Olaszország / Róma És Környéke / Roma

Régió/Környék:

Róma nemcsak a világ egyik legizgalmasabb és legromantikusabb városa, hanem egyben vallási és kulturális központ már az Ókori Római Birodalom virágzása óta. Két és félezer éves történelemmel rendelkező számtalan történelmi műemlékkel, templommal, múzeummal vár ránk, akár a Vatikán Kincseit, a drámai szépségű Colosseumot, Capitoliumot vagy a Szent Péter- Bazilikát indulunk felfedezni. Rómában nemcsak a látványos épületeknek és műemlékeknek vagy nagy szerepe, hanem annak az utánozhatatlan hangulatnak is, amit magában rejt. Dobjon egy érmét a Tervi-kútba, igyon egy olasz kávét, ahol a helyi lakosok, sétáljon fel a Spanyol-lépcsőn és gyönyörködjön a kilátásban, így Ön sem fog kimaradni Az örök város csodálatos mindennapjaiból.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Camping Village Fabulous Camping

Szállás információk:

Leírás: a kemping rövid távolságra helyezkedik el Róma központjától és Ostia tengerpartjától, így ideális helyszíne lehet a családi nyaralásnak és Róma megismerésének egyaránt.

Elhelyezés: légkondicionált 5 fős és 6 fős mobil home-okban.

Giotto Plus (5 fős): 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba 2 egyszemélyes ággyal és keresztben egy kiegészítő ággyal, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, fedett terasz székekkel és kerti asztallal.

Leonardo (6 fős): 1 franciaágyas hálószoba, 2 kétágyas hálószoba, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba zuhanyzóval, külön WC, fedett terasz székekkel és kerti asztallal.

Botticelli Plus (5 fős): 1 franciaágyas hálószoba, 1 háromágyas szoba 2 egyszemélyes ággyal és keresztben egy kiegészítő ággyal, nappali konyhasarokkal, 2 fürdőszoba, fedett terasz székekkel és kerti asztallal.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: aquapark, étterem, pool bár, recepció, wifi a bevásárló övezetben, tenisz- és focipálya, asztaltenisz, strandröplabda pálya, minigolf, animáció, játszótér, fagyizó, minimarket, mosoda, ATM, ingyenes parkolási lehetőség.

Ellátás:

Ellátás: önellátás.

Egyéb információk:

Az ár tartalmazza: víz-, gáz-, villanyhasználat, légkondicionálás, ágynemű- és törölközőhasználat, parkolás. A lakóegységet tisztán kell visszaadni, ellenkező esetben 40 EUR végső takarítási díjat kérnek el.
Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó. 10 éves korig ingyenes, 10 éves kor felett kb. 2 EUR/fő/éj, kisállattal érkezőknek kötelezően fizetendő 60 EUR végső takarítási díj. Extra törölköző készlet 4 EUR/váltás, extra egyszemélyes ágyneműhuzat 4 EUR/váltás, extra kétszemélyes ágyneműhuzat 8 EUR/váltás.
Minimum tartózkodás: 06.25-09.02. között 3 éjszaka, ezen kívül 2 éjszaka.
Egyedi lemondási feltételek!

Árak:

Ft/egység/1 éj
önellátás
botticelli plus
giotto plus
leonardo
09.10 - 11.02
21 300,- 18 300,- 19 300,-