Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
0 1 2 3 4 5 6

RAB-SZIGET

Horvátország / Rab-Sziget / Rab-Sziget

Régió/Környék:

RAB-SZIGET-ADRIA EGYIK LEGVONZÓBB SZIGETE

A mediterrán éghajlatú, homokos strandokban bővelkedő sziget Horvátország északi részén, a tőle északnyugatra lévő Krk-sziget és a tőle délkeletre fekvő Pag-sziget között helyezkedik el. A szárazfölddel rendszeresen közlekedő kompjárat köti össze.
Rab városa a sziget központja, amely a Fumia-öböl partján található, gyönyörű óvárosáról híres, míg a várostól csupán 12 km-re fekvő Lopar, finomhomokos strandja miatt közkedvelt üdülőhely. Suha Punta a Frkanj-félsziget távolabbi részén fekszik, ahol a nyugodt környezet csak esténként pezsdül fel kissé a turisták nyüzsgése miatt.

Utazás:

egyénileg

Szállás:

Magánapartmanok .

Szállás információk:

Leírás: az apartmanházak a sziget déli részén találhatóak, a sziget fővárosának környékén, Barbat, és Palit településeken, a kristálytiszta tengerparttól 50-400 méter távolságra. A homokos, illetve aprókavicsos strandok ideálisak egy pihentető nyaraláshoz. A víz lassan mélyülő, így a kisgyermekes családok részére remek választás.
Elhelyezés: családiasan berendezett, felszerelt konyhasarokkal, fürdőszobával ellátott egy légterű stúdióban vagy egy-két hálószobás apartmanban, amelyekhez kerti bútorral felszerelt terasz vagy erkély tartozik. Ágynemű biztosított.

BARBAT
Barbat vagy teljes nevén Barbat na Rabu Rab várostól délkeletre található a sziget délnyugati oldalán, a Barbati-csatorna mentén. Barbaton a strandok kövesek, kavicsosak, betonosak. A városkától délre terül el Pudarica homokos-aprókavicsos strandja, mely sok látogatót vonz a környékre. A Barbati-csatorna kiváló vitorlázó-, szörf- és vízisízőhely.

VILLA TURCIC LJUBICA
2 x 2+2 fős, 1 x 4 fős, 1 x 4+1 fős
Tenger: 350 m
Strand: 400 m (kavicsos), 350 m (betonos)
Bolt: 300 m
A légkondicionált apartmanház udvarán parkolási lehetőség, kertjében grillező és zuhany található. Háziállat nem megengedett!
2+2 fős: 40 m2-es légkondicionált apartman. Konyhasarok étkezővel, kihúzható kanapéval 2 főre, TV, egy kétágyas háló, 6 m2-es tengerre néző terasz.
4 fős: 45 m2-es légkondicionált apartman. Nappali TV-vel, konyhasarokkal és étkezőasztallal, két kétágyas hálószoba, tengerre néző 10 m2-es terasz.
4+1 fős: 45 m2-es légkondicionált apartman. Nappali TV-vel, konyhasarokkal és étkezőasztallal, két kétágyas hálószoba, (amelyek közül az egyikben található a pótágy) egy tengerre néző 10 m2-es terasz.

VILLA DRVODELIC BOZENA
1 x 2+2 fős, 1 x 4+1 fős
Tenger: 350 m
Strand: 550 m (kavicsos)
Bolt: 550 m
Az udvaron kerti grillező található. Kisállat előzetes bejelentéssel vihető.
2+2 fős: 35 m2-es légkondicionált apartman. Konyhasarok étkezővel, kihúzható kanapéval 2 főre, egy kétágyas hálószoba, 16 m2-es tengerre néző terasz.
4+1 fős: 45 m2-es légkondicionált apartman. Nappali konyhasarokkal és kanapéval egy fő részére, két kétágyas hálószoba, tengerre néző 16 m2-es terasz.

VILLA PERAN ANDJELIJA
1 x 2 fős, 1 x 2+1 fős, 1 x 8+1 fős
Tenger: 200 m
Strand: 400 m (kavicsos)
Bolt: 350 m
Grillezési lehetőség biztosított.
2 fős: 22 m2-es egylégterű stúdió, konyhasarok étkezővel, két ággyal, fürdőszoba, kis terasz.
2+1 fős: 25 m2-es egylégterű stúdió, konyhasarok étkezővel, két ággyal és egy pótággyal, fürdőszoba.
8+1 fős: 90 m2-es apartman. 4 kétágyas hálószoba, az egyik pótágyazható, konyhasarok étkezővel, 2 fürdőszoba, két 5 m2-es tengerre néző terasz.

PALIT
Rab városától 600 m-re helyezkedik el, gyakorlatilag a város egy része. A nyaralók körében rendkívül népszerű üdülőhely a Frkanj-félsziget közelsége miatt, ahol az elbűvölő kis öblökben Rab-sziget legszebb strandjai találhatók.

VILLA BEG DUSAN
1 x 2 fős, 1 x 4 +1 fős
Tenger: 150 m
Strand: 400 m (kavicsos)
Bolt: 40 m
2 fős: földszinti 25 m2 -es egy hálószobás apartman, konyhasarok étkezővel, fürdőszoba, 5 m2 -es terasz.
4+1 fős: első emeleti, 65 m2-es két hálószobás apartman, pótágy a nappaliban, konyhasarok étkezővel, fürdőszoba, 8 m2-es terasz.

Ellátás:

Ellátás: önellátás

Kedvezmény/felár:

Kedvezmények: 4 éves korig szülőkkel egy ágyon ingyenes, de 4 éves kor felett külön férőhely kötelező!
Felárak: légkondicionálás 5 EUR/nap, háziállat előzetes bejelentéssel bizonyos házakba vihető 5,5 EUR/éj, melyek helyszínen fizetendőek, igény esetén kikötő bérlése a csónak/hajó nagyságától függően 5,50-6,60 EUR/nap.
Pótágy: 18.000 Ft/hét

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenesen a házak előtt vagy az udvaron.
Az ár tartalmazza: üdülőhelyi díjat.
Helyszínen fizetendő: egyszeri bejelentkezési díj 1,5 ?/fő.
Minimum tartózkodás: 7 éj, szombati érkezéssel 07.01-08.19. között, ezen kívül 3 éj, az ettől rövidebb tartózkodás felára 30%