Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.

RAB-SZIGET

Horvátország / Rab-Sziget / Lopar

Régió/Környék:

RAB-SZIGET-ADRIA EGYIK LEGVONZÓBB SZIGETE

A mediterrán éghajlatú, homokos strandokban bővelkedő sziget Horvátország északi részén, a tőle északnyugatra lévő Krk-sziget és a tőle délkeletre fekvő Pag-sziget között helyezkedik el. A szárazfölddel rendszeresen közlekedő kompjárat köti össze.
Rab városa a sziget központja, amely a Fumia-öböl partján található, gyönyörű óvárosáról híres, míg a várostól csupán 12 km-re fekvő Lopar, finomhomokos strandja miatt közkedvelt üdülőhely. Suha Punta a Frkanj-félsziget távolabbi részén fekszik, ahol a nyugodt környezet csak esténként pezsdül fel kissé a turisták nyüzsgése miatt.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Sunny Hotel Lopar Hotel***

Szállás információk:

Leírás: Rab várostól kb. 14 kilométerre fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. Az üdülő területén 5 szálloda közül választhatunk, Lopar Sunny Hotel***,Hotel Sahara***, Hotel Rab***, Hotel Veli Mel***, melyek a homokos strandtól 50-300 méter távolságra helyezkednek el gyönyörű parkosított környezetben. Sokszínű szolgáltatásaival, a tengerpart közelsége és a lassan mélyülő homokos strandja miatt az egyik legkedveltebb üdülő a Kvarner-öbölben.

Elhelyezés: kétágyas, parkra vagy tengerre néző, erkélyes vagy erkély nélküli szobákban, valamint háromágyas szobákban.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: bárok, éttermek, üzletek, diszkó, football, kosárlabda, strandröplabda, tenisz, asztalitenisz, minigolf, vízi sportok és sporteszközkölcsönzés, gyermek programok.

Ellátás:

Ellátás: félpanzió.

Egyéb információk:

Parkolás: ingyenes a szállás területén, korlátozott számban.

Az ár nem tartalmazza: idegenforgalmi adó 800 Ft/fő/éj, mely irodánkban fizetendő.

Minimum tartózkodás: 3 éjszaka.

Árak:

Ft/fő/1 éj
félpanzió
2 ágyas szoba
09.05 - 09.26
19 800,-