Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Pag Pag Pag Pag Pag4 Pag5 Pag Pag Pag3 Pag Pag Pag1 Pag2

PAG-SZIGET

Horvátország / Pag-Sziget / Pag-Sziget

Régió/Környék:

Pag-sziget az egyik legnagyobb adriai sziget, mely Zadar közelében található. A térséget délről - Zadar felől - a 340 méter hosszú Pag hídon keresztül lehet megközelíteni illetve a Zigljen Prizna kompjárattal. A napsütötte hófehér kopár hegyek és síkságok képét sokszor üde, zöld olaj- és fügefaligetek váltják fel. A kis kikötő, a parti házak, a délszaki növényzet hamisítatlan adriai hangulatot áraszt. A sziget gyönyörű és változatos strandjai, gazdag kulturális öröksége, valamint Pag festői óvárosa garantálja a tökéletes kikapcsolódást.

Utazás:

Egyénileg.

Szállás:

Pag-Szigeti Magánapartmanok

Szállás információk:

Leírás: az apartmanok az összesen 27 kilométer hosszú, homokos és apró kavicsos strandokkal rendelkező sziget legszebb üdülőhelyein, Pag településen és környékén találhatóak, közel a tengerparthoz.
Elhelyezés: családiasan berendezett magánházak apartmanjaiban. Minden apartman fürdőszobás, felszerelt konyhasarokkal vagy önálló étkezős konyhával rendelkezik, terasz vagy balkon tartozik hozzájuk kerti bútorokkal. Ágyneművel ellátottak, többnyire TV biztosított. Pótágyként általában a nappaliban található kinyitható kanapé szolgál.


SARA APARTMAN

Leírás: a legközelebbi kavicsos strand 200 méterre található az apartmanháztól.
Elhelyezés: egyszerűen berendezett 32 m2-es, 2-3 fős apartmanban , melyben egy kétágyas szoba, egy fürdőszoba, konyhával egy légtérben lévő nappali és egy kisebb terasz található. 45 m2-es, 4 fős apartmanban , melyben két kétágyas szoba, egy fürdőszoba, konyhával egy légtérben lévő nappali és egy kisebb terasz található. Két darab 55 m2-es, 4-5 fős apartmanban , melyekben két kétágyas szoba, egy fürdőszoba, konyhával egy légtérben lévő nappali és egy kisebb terasz található. Az apartmanok légkondicionáltak és TV-vel felszereltek.


SANJA APARTMAN

Leírás: az apartman 350 méterre húzódik az aprókavicsos strandtól, Pag központja 1400 méterre található.
Elhelyezés: 45 m2-es, 3-4 fős földszinti, légkondicionált apartmanban , melyben egy hálószoba, konyha villanytűzhellyel, hűtő fagyasztóval, konyha nappalival, zuhanyzós fürdőszoba és erkély található. 60 m2-es, 4-5 fős első emeleti, légkondicionált apartmanban , melyben két hálószoba, konyha villanytűzhellyel, hűtő fagyasztóval, konyha nappalival, zuhanyzós fürdőszoba és erkély található. 75 m2-es, 4-5 fős első emeleti, légkondicionált apartmanban , melyben két hálószoba, konyha gáztűzhellyel, hűtő fagyasztóval, konyha nappalival, zuhanyzós fürdőszoba és erkély található.


DORIS APARTMAN

Leírás: 150 méterre helyezkedik el az aprókavicsos strandtól. Étterem és élelmiszerbolt az apartman 200 méteres körzetében található.
Elhelyezés: egy földszinti és egy első emeleti 120 m2-es tengerre néző 6-9 fős apartmanban , mely négy hálószobával, két fürdőszobával, konyával egy légtérben levő nappalival TV-vel és internettel felszerelt.

Ellátás:

önellátás.

Kedvezmény/felár:

Kedvezmény: egy gyermek 4 éves korig a szülők ágyában 12 400 Ft/hét.
Felár: kisállat előzetes bejelentéssel 6 EUR/éj, légkondicionált apartman rendelése esetén 7 EUR/éj, melyek a helyszínen fizetendőek.

Egyéb információk:

Parkolás: a házak előtt vagy azok udvarán, ingyenesen.
Az ár tartalmazza: szállás, áram-, víz-, gáz- és ágynemű használatot és az idegenforgalmi adót.
Az ár nem tartalmazza: egyszeri regisztrációs díj 3 EUR/fő, mely a helyszínen fizetendő.
Minimum tartózkodás: 7 éj szombati érkezéssel.