Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Hallstatt Bad Ischl Linz Salzburg

Ékszerdobozok Salzkammergut vidékén

Ausztria / Salzkammergut / Buszos Utazás

Szállás:

Ékszerdobozok Salzkammergut Vidékén -

A csomagár tartalmazza:

Program

1. nap: csütörtökön a reggeli órákban indulunk Budapestről. A délelőtt folyamán megérkezünk Melkbe, ahol betekintést nyerünk a bencés apátság rejtelmeibe és életébe. Ezután folytatjuk utunkat Linzbe, mely 2009-ben elnyerte az Európa Kulturális Fővárosa címet. A várost mindenki egyénileg fedezheti fel, később továbbindulunk Traunkirchenbe, a Traunsee mellett található csodálatos kisvárosba, ahol elfoglaljuk a szállásunk.

2. nap: reggeli után ellátogatunk Hallstatt-ba, a Világörökség részeként számon tartott kisvárosba, ahol megcsodálhatjuk a gyönyörű utcácskákat, a főteret, a templomot, sőt a bátrak még a Csontkápolnába is bemehetnek. Hallstatt után továbbmegyünk az egykori császári nyaralóhelyre, Bad Ischlbe, itt megtekintjük az Óvárost és a császári villát és annak varázslatos kertjét. Ezután élményekben gazadagon térünk vissza szálláshelyünkre.

3. nap: miután elfogyasztottuk a reggelit, buszba szállunk és ellátogatunk St. Gilgen illetve St. Wolfgang varázslatos helyeire, majd a délután folyamán megérkezünk Salzburgba, ahol helyi magyar nyelvű idegenvezető mutatja be nekünk a város érdekességeit és szépségeit. Este fájdalmas búcsút veszünk a gyönyörű várostól és visszatérünk szállásunkra.

4. nap: reggeli után hazaindulunk, de az út során még tartunk egy hosszabb pihenőt a kerámiájáról híres Gmundenben, ahol megnézzük hogy készítik a gyönyörű remekműveket. Budapestre az esti órákban érkezünk.

A részvételi díj tartalmazza: az utazást, a szállást Traunkirchenbe három csillagos hotel kétágyas zu/WC-vel rendelkező szobáiban reggelivel, érkezéskor vacsorát és csoportkísérőt végig az út során.