Tengerpart, nyaralás
körutazás külföldi üdülés városlátogatás szállások, hotel tengerparti nyaralás belföldi pihenés

.
Prága Hotel Arbes 0 Prága Hotel Arbes 1 Prága Hotel Arbes 2 Prága Hotel Arbes 3 Prága Hotel Arbes 4 Prága Hotel Arbes 5 Prága Hotel Arbes 6 Prága Hotel Arbes 7

5 NAP / 4 ÉJ PRÁGÁBAN

Csehország / Prága És Környéke / Prága

Régió/Környék:

KIEMELT AJÁNLATUNK
Fakultatív magyar nyelvű idegenvezetés, sörgyárlátogatás vagy akár sétahajózás egyéni utazóink részére!
4 órás személyre szabott prágai idegenvezetés helyi, magyar nyelvű idegenvezetővel 26 400 Ft + 1 800 Ft/fő (az idegenvezetés + az idegenvezető kihangosítására szolgáló fejhallgató kölcsönzési díja) a város fő látnivalóinak megtekintésével.
Sörtúrák:
- 4 órás sörtúra: 29 200 Ft + 5 500 Ft/fő
- 5 órás sörtúra: 36 500 Ft + 10 900 Ft /fő
Az árak tartalmazzák: Prága fontos látnivalóinak megtekintését idegenvezetővel, belépést a sörgyárba, 4 órás sörtúra esetén 3 féle sörkóstolási lehetőség/fő és 1db sörkocsonya/ fő. 5 órás sörtúra esetén 6 féle sörkóstolási lehetőség és 2 db sörkocsonya/ fő)
Sétahajózás a Moldván:
-1 órás sétahajózás: 3 700 Ft/fő-től
-2 órás sétahajózás, büféebéddel vagy vacsorával 9 200 Ft/fő-től
TIPP: a sétahajózást érdemes az érkezés napjára vagy másnapjára időzíteni, idegenvezetéssel egybekötve, hogy a hallott hasznos információkkal, történelmi és építészeti ismeretekkel gazdagodva, otthonosabban érezze magát Prágában.

A tájékoztatás nem teljeskörű, részleteket keresse Ügyfélszolgálati irodáinkban.

Szállás:

Arbes Akciós Csomagajánlat -

Szállás információk:

Leírás: Prága központjában, az Arbes tér közelében fekszik az 1. és 5. kerület, Smichov és Mala Strana határán, a történelmi városrészben. A Vár és a Petrin kert alatt a Moldva bal partján, a Károly-hídtól és a Nemzeti Színháztól 10-15 perc sétára található. Villamosmegálló a közelben, az Andel metrómegálló (B vonal) 3 perc sétára.

Elhelyezés: klasszikus eleganciával berendezett szobák minibárral, TV-vel, telefonnal, széffel és hajszárítóval, modern fürdőszobával.

Szállás szolgáltatások:

Szolgáltatás: 24 órás recepció, társalgó-kávézó, bár, pénzváltó, reggeliző terem.

Ellátás:

Ellátás: hideg büféreggeli.

Egyéb információk:

Parkolás: zárt parkoló a hotel udvarában, szállásfoglalással együtt rendelendő, (helyszínen fizetendő kb. 17 EUR/éj/autó).